Стефан Данаилов сломен от жестокостта на Ирен Кривошиева

Стефан Данаилов сломен от жестокостта на Ирен Кривошиева
4.5 (90%) 6 votes

Стефан Данаилов не иска да повярва, че Ирен Кривошива стигна толкова далеч в омразата си към него

Стефан Данаилов потресен от Ирен Кривошиева

Стефан Данаилов потресен от Ирен Кривошиева

Ламбо  е сломен, защото Ирен Кривошиева посегна на най-святото му – бащината любов. Бившата любовница на великия актьор не била съгласна синът й Владимир и приятелката му Виктория да честват 29-тия рожден ден на Владо в дома на Стефан Данаилов. Нещо повече. Ирен изобщо не искала бащата на сина й да присъства на тържеството, понеже все още изпитвала неприязън към Ламбо – заради начина, по който той я изостави преди почти 30 години.

Владимир в момента се чудел какво да прави, защото майка му заплашила, че няма да присъства на празника, ако Стефан Данаилов е там. От друга страна бъдещият рожденик вече бил обещал на баща си да прекара малко време с него и да отпразнуват заедно големия ден. По ирония на съдбата Ирен Кривошиева също ще бъде в България идния месец, когато е празникът, научи Kliuki.bg.

Очаква се Владо за пореден път да послуша майка си и да игнорира баща си. Още от детските му години Ирен го настроивала срещу Ламбо, заради което днес те не са никак близки. Все пак през последните години Владо доста израснал като личност и искал да се сближи с татко си, но майка му непрестанно му подливала вода при всичките му опити.

„Владко е свястно момче, но не се научи да не слуша толкова много майка си. От малък го манипулира и си прави с него каквото пожелае. В последно време опитва да се отскубне от нея, но пак не успява напълно.“ – споделят приятелите на Владимир Данаилов.

От своя страна пък Стефан Данаилов много тежко изживявал факта, че синът му може да не празнува с него рождения си ден, още повече че това би бил първият такъв празник, на който ще бъдат заедно. Ламбо страдал, че през годините не е бил добър баща, но явно вината донякъде е и на Ирен Кривошиева.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Стефан Данаилов сломен от жестокостта на Ирен Кривошиева”

 1. Vesito Ivanova

  юни 14. 2015

  правилно постъпва Ирен къде е бил цял живот сега се е сетил Ламбо че имал дете късно е чадо;;;;;

 2. мими

  юни 15. 2015

  Ами да , сега като остана сам много му се е приискало бащина обич, а 30 години даже го пазеше в тайна , толкова не му дремеше. И какво като е Ламбо , ай моля ви се.

 3. Just_me

  юни 15. 2015

  Чудя му се на Стефан Данаилов как е могъл въобще да си легне с този блещер – Ирен Ненамерилапишколиева?! Деца се създават със съгласието на двама души, а не само на някаква парясница, която отлично е знаела, че той е женен и за него ще е краткотрайна авантюра! Синът й е тотално дезориентиран именно, защото го е отгледала тя сама! За жена женеща се за 6 – ти път е ясно каква е…А видяхме и колко злобно, противно и алчно същество е в Биг Брадър!

 4. Violina Lang

  юни 16. 2015

  Какво може да очакваш от курва ?

Добавете коментар