Певицата Малина изненада мнозина

Певицата Малина изненада мнозина
4.3 (85%) 4 votes

Певицата Малина изненада мнозина с шик и вкус, показвайки прекрасното местенце, на което изпълнителката на музикална компания“Пайнер“ живее. Фолк дивата живее в невероятна красота!

Според запознати, домът, където живее Малина, е в супер лукс обзаведен и освен че е огромен, има обзавеждане, което си заслужава да бъде видяно от ценители само. Малина се осмели да покаже и снимки. Това обаче, както се пише в „Слава“ и HotАrena, предизвика недоумение у много нейни колежки в музикалния сектор, особено тези, които смятат, че тя напоследък доста е поразредила участията си и се слави с един от ниските хонорари в бранша. Дали това е подарък от мъж или пък има друга причина, клюкарстват около Малина.

Близо на 50 години, певицата Малина има фигура на модел

Близо на 50 години, певицата Малина има фигура на модел

Факт е, че въпреки че фирма „Пайнер“ засега я издават, певицата Малина не е сред фаворитите в компанията и в жанра като цяло. Тя все пак започна кариерата си на доста по-голяма възраст, появи се на сцената около 2000 година, а сега е една от най-възрастните, въпреки че добре се поддържа и има завидна фигура.

Звездата обитава къща оценена на близо милион лева, дали й завиждат

Звездата на „Пайнер“ обитава къща, оценена на близо милион лева, дали й завиждат?

Малина напоследък има малко истински хитове, а казват, че хонорарът й за час живо пеене е около 3000 лв – това не е никак висока сума, с която да се закупи подобен палат, коментират около името й. Все пак Малина, освен певица, е и бизнес дама, тя се занимава с инвестиции, спорт, мениджмънт и разбира от правенето на пари. Може би за разлика от някои нейни колежки умее да харчи разумно средствата си. Малина Станчева Станчева или просто Малина е близо до възрастта на 50-годишните, изглежда добре и живее добре, желаем й успех във всяко ново начинание – музикално, лично или финансово, а Клюки.БГ ще продължава все така да следи най-интересното от живота и кариерата й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Певицата Малина изненада мнозина”

  1. Кристина

    февр. 23. 2016

    Малина има страхотен апартамент. Луксозен и шикозен

Добавете коментар