Обрат: Мария отмъкна Мечо в Италия за уикенда, съживява брака си! (виж снимки + разкрития)

Обрат: Мария отмъкна Мечо в Италия за уикенда, съживява брака си! (виж снимки + разкрития)
5 (100%) 1 vote

Мария е доста хитра женичка, която няма да остави без бой златната си мина Християн Гущеров!

Бракът на Мария и Християн Гущеров не е цвете за мирисане, при това от сватбата им са минали само пет месеца. Конфликтите обаче са факт, заради непрестанното отсъствие на певицата от дома им и най-вече това, че не иска да дари с наследник клана Гущерови.

Както стана ясно преди седмица, Християн Гущеров постави изричен ултиматум на половинката си – или да преразгледа приоритетите и поведението си, или бракът им приключва. А в отговор, Мария с един замах изтри всичките им фотоси от социалната мрежа. Нещо, което обаче никак не трогна нейния закоравял Мечо.

Мария

Мария отмъкна Християн Гущеров в Италия

И какво друго й остава на Мария, освен да прибегне до типично женските си номера и хитринки, и да опита да омилостиви Християн с най-доброто си оръжие – онова в кревата. За целта Мария отмъкна мъжа си за един уикенд в Италия, където му приложи всичките си техники за сдобряване.

Любопитното е обаче защо, след като толкова много обича мъжа си и не спираше да повтаря пред медиите, че се гордее с него, Мария отново не благоволи да пусне нито една снимка с едрогабаритния си съпруг. На трите кадъра, които Мара Отварачката е постнала във Фейсбук, е само и единствено тя – ненагледната красавица… А от мечока или както там го нарича, няма и следа.

„Мария лъже ли, какво прави?! Да не би да се срамува от напращелите форми на Християн Гущеров в летните жеги и затова да го крие, сякаш е чумав?! Нали уж сама си го е избрала такъв и не спираше да се фука колко хубаво им било в леглото. А сега дори едното му око не показва“, коментират потребители в мрежата.

Странно защо Мария отново не пуска и един кадър с любимия си

Странно защо Мария отново не пуска и един кадър с любимия си

Друго си е да се фръцка сама като манекенка, макар че няма и 150 см

Друго си е да се фръцка сама като манекенка, макар че няма и 150 см

А близки до обкръжението на Мария са категорични, че по-скоро турско ще стане, отколкото тя да остави съпруга си да й поиска развод. „Мария не е вчерашна що се отнася до парите и луксозния живот. Тя Хрисито ще го остави само заради Джордж Клуни. Чудо ще направи, но развод няма да има, вярвайте ни!“, убедени са познати на дребната Мария.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар