Светлана от „Женени“ удари кьоравото: Виж кой е новият й! (отмъстена е за болката от Стефан – подробности)

Светлана от „Женени“ удари кьоравото: Виж кой е новият й! (отмъстена е за болката от Стефан – подробности)
4.2 (84%) 5 votes

Светлана Кирова беше жестоко подведена от Стефан Каръбски в „Женени от пръв поглед“, но съдбата я възнагради!

Щом една врата се затваря, със сигурност ще се отворят поне нови три – правилото си важи откак свят светува и ето, че днес то важи с цялата си сила за най-харесваната участничка от „Женени от пръв поглед“ Светлана Кирова. Която преживя болезнен крах с партньора си от предаването, но съдбата я възнагради.

Припомняме, че Светлана и Стефан Каръбски бяха считани за най-успешната двойка от „Женените“, а зрителите им стискаха палци да останат заедно завинаги, щом са се открили. За жалост обаче се оказа, че чувствата, които започна да изпитва Светлето, не са били споделяни от Стефан Каръбски. А единствената му цел е била да си направи малко реклама.

Светлана Кирова

На Светлана Кирова не й провървя със Стефан, но беше за добро

Двамата се разделиха точно ден, преди Светлана Кирова да навърши 30 години, а болката за нея бе огромна. Днес обаче Светлето по-скоро трябва да благодари на Стефан, който я остави свободна, за да открие правилния човек и дай Боже, истинската любов.

Защото инструкторката по аеробика и тае бо вече има нов мъж до себе си. Нещо повече – той е със светлинни години преднина пред Стефан Каръбски. „Сравнение дори не може да става. Този мъж е с 5 години по-голям от Светлето, много по-хубав е от Стефан, а за интелекта и ума да не говорим – пред него Каръбски беше като дете идиотче. Светлана със сигурност удари кьоравото с този сладур“, разкриват познати на чаровната девойка от Перник.

Оказа се, че новият приятел на Светлана Кирова е завършил финанси в Англия и от няколко години работи към една престижна американски компании с клон в столицата. Заплатата на новия Ромео наброявала 10 000 лева на месец, а самият той от години живеел в собствено жилище на пъпа на София.

„Не искам да бързам, защото връзката ми е от много скоро“, са единствените думи на Светлана, но близките й разказват, че тя е толкова влюбена и впечатлена от новия си приятел, че цялото й лице се променило – сияело като слънце. А той правел всичко само, за да я зарадва.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Светлана от „Женени“ удари кьоравото: Виж кой е новият й! (отмъстена е за болката от Стефан – подробности)”

  1. Mucka Mucankova

    юни 16. 2015

    тя не знае какъв джакпот удари като се разделиха, там беше безплатна прислужница,да няма петънца по черните му оБлицовки….коя ли будала ще изгори там,да му шета като бясна…..

Добавете коментар