Мъжете хрантутници по-опасни от златотърсачките (Ето най-наглите интересчии)

Мъжете хрантутници по-опасни от златотърсачките (Ето най-наглите интересчии)
5 (100%) 1 vote

Мъжете хрантутници са по-опасни от златотърсачките

Мъжете хрантутници не са особено амбициозни, но умеят умело да цоцат парите на половинките си.
Меркантилните мъже са дори и по-опасни от женските представителки. Интересчийството не е черта само на слабия пол и тези представители на наглетяците го доказва с пълна сила, пише HotArena. Номер едно за мъж хрантутник е съпруга на Жени Калканджиева. Стефан Манов-Тачо няма и ден трудов стаж, но това не му пречи да си живее царски.

Нито го спира да обикаля непрекъснато нощните клубове и да купонясва до откат. Дори след като беше кадър на шоуто ВИП Брадър, където постоянно надигаше чашката и въртеше страхотни скандали, и нашамари екс любовницата си Зорница Линдарева, той не спря да пирува и „влага” хонорара от шоуто в безпаметни запои.

Мъжете хрантутници са по-опасни от златотърсачките

Мъжете хрантутници са по-опасни от златотърсачките

И категорично да отказва да си намери работа за хиляда или дори за два бона, с оправданието, че жена му може да му осигури много повече. Което Шестата по хубост в света не е престанала да го прави от началото на брака им.

Това са най-известните мъжки интересчии

Това са най-известните мъжки интересчии

Мъжки хрантутник е и бившият на Азис- Ники Китаеца. Той стана известен в хайлайф средите само с връзката си с поп фолк звездата. В замяна на мъжките ласки и светска компания той получи от певеца звезден живот и финансова издръжка до края на дните си.Сега Ники Китаеца има жена и дете, но все още се ползва с името на популярните, припомни Kluiki.bg.

Мъжки хрантутник е и гаджето на поп фолк дивата Камелия-Цветин.Юнакът също добре си преживява покрай чаровната блондинка. Той се води уж неин импресарио, но не е помогнал кой знае колко за участията й. А и тя не така тиражирана, след като напусна с гръм и трясък музикалния гигант „Пайнер”.

Мъжки вариант на златотърсачка е и фолкаджията Галин. Заради клатушкащата се кариера за певеца се носи упорития слух, че обслужва и богати господа, които си падат по собствения си пол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар