Сензация: Да, това е щерката на Гала – Мари (виж в какво убийствено парче се превърна – СНИМКИ)

Сензация: Да, това е щерката на Гала – Мари (виж в какво убийствено парче се превърна – СНИМКИ)
4 (80%) 5 votes

Дъщерята на Гала – Мари Будева порасна изведнъж и се превърна в просто убийствен модел!

Водещата Гала трябва да е супер горда с единствената си дъщеря Мари Будева. Момичето събра очите на абсолютно всички с последната си снимка по бански, на плажа в Гърция, където разпуска след края на училището.

Отдавна вече сме виждали Мари и знаем, че е наистина прекрасно и естествено момиче с изразителни и умни очи, и чаровна усмивка. Как да предположим обаче, че това девойче ще извади такова умопомрачително тяло?! Е, това е факт – при това без намесите на пластични хирурзи и тоновете силикон върху нашенските кифли.

Гала

Мари Будева задмина и Гала по красота

Мари Будева просто е естествено красива, а майка й Гала определено е щастлива с дете като нея. Въпреки че красотата на Мари е последното, което би трябвало да служи за гордост на Гала. Защото това 18-годишно момиче показа какво означава гражданско съзнание и отговорност с благотворителната кауза против насилието върху деца, която поде заедно със своя съученичка.

„Браво на Мари! Ако малко повече деца на нейната възраст са така задълбочени и мъдри, то България със сигурност ще се оправи за няколко години. Но браво и на Гала, защото родителите са тези, които с примера и възпитанието си, са гаранция за това какъв човек ще представят пред света“, коментират близки до семейството на Гала.

Хубавата Мари по време на благотворителната си кауза против насилието върху деца

Хубавата Мари по време на благотворителната си кауза против насилието върху деца

Джуджи не крие голямата си обич към детето на Гала

Джуджи не крие голямата си обич към детето на Гала

Мари Будева учи упорито и освен това се занимава и с актьорско майсторство, което я влече отдавна. И за разлика от повечето си връстници, не обикаля по нощните клубове до откат – за първи път татко й я завел на дискотека едва, когато тя навърши пълнолетие.

Няма какво повече да говорим за прекрасната дъщеря на Гала, просто ви оставяме да се насладите на неподправената красота и излъчване на едно българско момиче. Дай Боже да има повече като него!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Сензация: Да, това е щерката на Гала – Мари (виж в какво убийствено парче се превърна – СНИМКИ)”

  1. zoro

    юни 17. 2015

    Чак пък толкова голяма красавица не е, а пък на първата снимка лице няма така че може и да не е тя , но дано не стане като майка разпоретина която разбиха на пух и прах чужди семейства

Добавете коментар