Илия Загоров разкри ужасяваща истина за Глория! (балът на Симона катализатор за решението му)

Илия Загоров разкри ужасяваща истина за Глория! (балът на Симона катализатор за решението му)
4.1 (81.05%) 19 votes

Илия Загоров е понесъл много неща, но не успя да се примири с жестокостта на Глория на бала на дъщеря му!

Скандална истина за Глория разтресе медиите, след като бившият й мъж Илия Загоров отказа да си мълчи повече. Бащата на Симона Загорова не издържа на мъката и унижението, на което го подложи за пореден път примата на фолка – а именно, Глория не допусна родния татко на Симона на абитуриентския й бал.

Припомняме, че тази неделя Симона Загорова бе изпратена като абитуриентка от близките си. Момичето бе шеметно красиво и облечено с вкус и стил. До нея обаче били само роднините от страна на Глория и нито един от тази на баща й – с когото иначе Симона Загорова се разбира перфектно.

Глория

Илия Загоров крайно наранен от това, че не можа да бъде до момиченцето си на бала й

Забраната да отиде в дома на фолк дивата силно нарани Илия Загоров, който не успя да се сдържи и каза истината – че бившата му жена винаги е правила проблеми и се е опитвала да го държи настрани от дъщеря им, пише вестник „Всеки ден“.

„Да не си й плащал ти бала, нямаш работа тук“, отсякла Глория и така попречила на баща и дъщеря да бъдат заедно в един от най-важните дни в живота й. Болката на Илия Загоров е огромна, тъй като той не отрича думите на Глория, че не е плащал висока издръжка на порасналата си дъщеря.

Но не, защото не иска, а защото като композитор изкарва страшно малко пари и особено напоследък едва свързва двата края, за разлика от финансовите възможности на екс съпругата си.

„Няма значение, че Илия обедня, след като Глория се издигна и го заряза. Важното е, че той дава на Симона онова, което не се купува с пари – огромна обич и разбиране. Затова и момичето е лудо по него, и редовно му гостува в Кърджали“, разкриват близки до композитора.

Те са категорични, че каквито и търкания да имат родителите, не е достойно да ги прехвърлят върху децата си и то в моменти като сегашния – абитуриентския бал, който Симона Загорова чака от години.


Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Илия Загоров разкри ужасяваща истина за Глория! (балът на Симона катализатор за решението му)”

 1. JENI

  юни 17. 2015

  ТАЯ НА КАКВА СЕ ПРАВИ-БОКЛУК С БОКЛУЦИТЕ-ОТВРАТНА СЪМ ОТ НЕЯ!

 2. Liusi Vasileva

  юни 17. 2015

  Това само доказва провиницалната природа на "примата" язък й за богатството като кукувица ще е сама защото много си вярва ако не беше Загоров никой нямаше да я знае.Жалко за дъщеря им.

 3. бебу

  юни 18. 2015

  До Глория

  Господ забавял,но незабравял.

 4. азбе

  юни 19. 2015

  Абе вие луди ли сте? Как може да вярвате на това – то момичето си е качило снимки и всичко се вижда – леля й, сестрата на Загоров е там със сина си – първия братовчед на Симона, както и други техни роднини, така че роднини от страна за Загорови си е имало, това са пълни глупости. Заговор не си е вдигнал задника от чужбина и не е дошъл – това говори достатъчно.

Добавете коментар