Безсрамник: Ето с кого мачка чаршафите Годжи! (Още за резила)

Безсрамник: Ето с кого мачка чаршафите Годжи! (Още за резила)
3 (60%) 2 votes

Годжи е живото доказателство, че за любовта спирачки няма

Годжи или Георги Милчев, както е истинското име на музиканта от „Шоуто на Слави” е известен с креватните си похождения. Бас китаристът в предаването на Дългия по Би Ти Ви и този път се е уредил с агнешко. 45-годишният музикант мачкал чаршафите с 23-годишна студентка, реди упоритата клюка. С младото му гадже го запознала бившата му приятелка от екипа на гологлавия шоумен, Цветелина Грахич.

От няколко месеца гологлавия „стар вълк” пърхал с новата си изгора, но стоически избягвал публичните места и партитата. Той дори не водил любовницата си на вечеря в ресторанти или да купонясват в нощни клубове. Годжи се претеснявал да не бъде щракнат от „папараците” на Николета Лозанова и после да стане за резил пред цяла България, пише в. „Всеки ден”.

Годжи пак се уреди с младо гадже

Годжи пак се уреди с младо гадже

А и се стеснявал, че момичето е на възрастта на синовете му и спокойно могла да му бъде наследница. Годжи е известен с краткотрайните си връзки, свалките му не продължавали дълго. През леглото на плейбоя са преминали не една и две мадами, все на възрастта на децата му. Заради „срама” и ужаса да не бъде изненадващо щракнат от фотографи, двойката не афиширала връзката си в публичното пространство и консумирала любовта си само в дома на музиканта, твърдят от обкръжението на Годжи.

Това давало повод на колегите му да се кодошат с него. Зад гърба те коментирали и новата падалка на шефа си Слави Трифонов. Както е известно, той замени балерината Мартина със съименничката й Мартина Джорджевич, която се труди упорито като управител в елитна фитнес зала. Момичето било горе- долу на възрастта на най-актуалната в момента приятелка на бас китариста му.

„Годжи ни е ясен, той си е коцкар, ами шефа….Двамата уж копнеят за стабилни връзки, а ходят с момичета под трийсетте. Не разбират ли, че младите дами са с тях само заради парите им”, не спирали да ги одумват колегите им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Безсрамник: Ето с кого мачка чаршафите Годжи! (Още за резила)”

  1. qwertyuiop

    юни 16. 2015

    Da xvane6 edinija, da udari6 drugija!

Добавете коментар