Виж морския рай на семейството на Борис Солтарийски! (хубавата Ади ще ви скрие шапката – много снимки)

Виж морския рай на семейството на Борис Солтарийски! (хубавата Ади ще ви скрие шапката – много снимки)
3.6 (72%) 5 votes

Борис Солтарийски и Аделина Солтарийска разпускаха на яхта край Свети Влас!

Беквокалистът на Слави Трифонов – Борис Солтарийски си открадна няколко дни отпуск, за да заведе семейството си на същинска морска приказка. Той и прелестната му съпруга Аделина Солтарийска не заложиха на някой чуждестранен курорт, както се изхвърлят така наречени „випове“ като Николета Лозанова и Валери Божинов, а избраха родното Черноморие.

Борис Солтарийски

Борис Солтарийски и Аделина са наистина прекрасна двойка

Борис Солтарийски заведе жена си и малката им щерка на Свети Влас, където тримата се радваха на шумната компания на няколко стари авери. Разбира се, Слави Трифонов плаща добри пари на певеца си, който не се поскъпи да наеме яхта за хората си и да купонясват на воля из морските вълни.

Това, което прави най-силно впечатление обаче, безспорно е визията на любимата му Аделина Солтарийска. Мацката, която на всичко отгоре е и раждала, скри шапката на туристите и може да разкаже играта на не една тунингована хубавица с естествената си прелест и чар.

Припомняме, че Борис Солтарийски се запозна с Аделина по време на участието й в конкурса на Слави „Умна и красива“ като тя остана на престижното второ място. Доказвайки, че и в днешно време е напълно възможно едно момиче да бъде хем красиво, хем интелигентно и умно, тя бързо омагьоса купонджията Боцко.

Аделина Солтарийска слага в малкия си джоб дори прехвалената Николета

Аделина Солтарийска слага в малкия си джоб дори прехвалената Николета

Леле, какво маце - повече от горещо!

Леле, какво маце – повече от горещо!

„Нашето не беше любов от пръв поглед или нещо такова. Познавахме се, работехме заедно, но в началото аз по-скоро гледах с недоверие на него и го смятах за доста безотговорен. За човек, на когото му дай само жени, пиене и забавления. По-късно, когато имахме възможност да останем насаме и да поговорим за различни неща, видях, че е сериозен човек и има наистина мъдри виждания за живота“, разкри в едно от предишните си интервюта Аделина Солтарийска.

Ади е и страшна танцьорка, и показва уменията си из дискотеките край морето

Ади е и страшна танцьорка, и показва уменията си из дискотеките край морето

С приятели на яхтата

С приятели на яхтата

Днес двамата с Борис Солтарийски водят един напълно нормален живот и за разлика от доста техни познати, не позволяват на славата и парите да им завъртят главите дотам, че да застрашат стабилността на семейството им.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар