Бербатов и Елена отвратиха България, феновете бесни

Бербатов и Елена отвратиха България, феновете бесни
5 (100%) 1 vote

Димитър Бербатов очевидно смята да послуша Елена и цял живот двамата да бъдат емигранти!

Бербатов и Елена отвратиха България

Бербатов и Елена отвратиха България

Той може да е голмайстор номер 1 в цялата футболна история на националния ни отбор, но явно българското самосъзнание у него вече е само мираж. Оказва се, че Димитър Бербатов няма намерение никога вече да живее на родната ни земя. Митко бил отвратен от всичко в България, особено след скандалното си отказване от състава на „трикольорите“. Елена само подклаждала ненавистта му към родината, научи Kliuki.bg.

„Мисля, че Бербо прекали. Първо отказа доброволно да носи нациконалния екип, после се връща веднъж в годината, а сега се оказва, че няма да живее никога вече у нас. Това момче се самозабрави. Жалко, защото беше един от малкото интелигенти футболисти, но парите и славата сякаш го погълнаха изцяло.“ – споделя фен на Бербатов.

Родният ни бивш национал в момента се подвизава все още в Монако, но по всяка вероятност съвсем скоро ще премине в друго първенство и съответно държава. Говори се, че има шанс да играе в Италия, Гърция или САЩ. Има възможност също така да се върне и в любимата си Англия. Говори се обаче, че Елена ще избере за пореден път новия му клуб.

За Митко Бербатов отдавна се носят слухове, че е прекалено високомерен. Неговата надменност дори е била усетена от сър Алекс Фъргюсън и е една от причните шотландецът да снеме доверието си от българския нападател. Да не искаш повече да видиш родината си обаче говори много лошо за всеки такъв човек.

„Ние сме фенове на футболиста Бербатов, но не и на човека. Познавам Митко бегло. Той навън се срамува да каже, че е българин, за да не го погледнат с други очи. Елена го научи на това. У двамата вече няма нищо българско. Жалкото е, че ще научат на това и децата, които ще пораснат с чужда идентичност.“ – счита почиттел на Бербо.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Бербатов и Елена отвратиха България, феновете бесни”

 1. Батко

  юни 17. 2015

  Mikaele, навън професор значи преподавател, нищо повече. А може да станеш преподавател и по водопадите, стига да искаш, ду ю ъндърстен?
  А пък защо Митко да иска в БГ? Прочетете коя да е статия за него и вижте коментарите- само оплювки от “ големи разбирачи“. Ние сме злобни, завистливи и егоистични- не заслужаваме ничий жест за жалост.

 2. буби

  юни 17. 2015

  Не виждам нищо лошо в това, както и в решението му. Напротив. Ако можех, и аз бих се махнала от тази свинщина на Пеевски, която ни залива.

 3. Емигрант

  юни 17. 2015

  Изобщо не си въобразявайте, че е на Пеевски. Само искат така да си мислите. Медиите ни се дирижират отвън, както политиката, икономиката и правото ни. Още ли не сте го разбрали?!

 4. буби

  юни 17. 2015

  Разбрали сме го. Пеевски е само за замазване на очите, но това не променя нещата.

 5. Ani Ivanova

  юни 17. 2015

  Митко Бербов е едно голямо селянче от провинция Благоевград, нестига,че за нищо не става а пък прави такива изказвания за БЪЛГАРИЯ

Добавете коментар