Съсипаната Ани Цолова разкри причината за развода си, но излъга! (ето каква е скандалната истина)

Съсипаната Ани Цолова разкри причината за развода си, но излъга! (ето каква е скандалната истина)
4.3 (85.71%) 7 votes

Ани Цолова е в процес на развод с дългогодишния си съпруг Васил Мичев!

Топ водещата на Нова телевизия Ани Цолова е пред нервен срив. От известно време журналистката загърби всички правила и дългия си опит пред камерите като започна да избухва за щяло и нещяло в ефир, държейки тон дори на гостите. Това е недопустимо, но се оказа, че Ани Цолова има сериозни житейски проблеми, които късат нервите й ежедневно.

Водещата е в процес на развод с дългогодишния си съпруг Васил Мичев и това обяснява абсолютно всичко – избухливото й поведение и вечно навъсено лице, с което посреща зрителите ката сутрин. Нормално, все пак на първо място всички сме хора, а пред емоциите сме слаби.

Ани Цолова

Ани Цолова изневерила на съпруга си, който не иска и да чува за прошка

Разводът на Ани Цолова щеше да се приеме като нещо съвсем нормално, ако водещата не бе излъгала за причината. Пред свои колеги и близки приятели тя обяснила, че с Васил Мичев се разделят заради притискащата ги рутина и тотално разминаване в характерите, което се обострило изключително много през последните 1-2 години.

Типичният и клиширан отговор, който дават всички така наречени „звезди“. Истината обаче се оказа коренно различна и повече от скандална, разкриха близки до семейството на Ани Цолова. И тя е – изневяра!

Да, изневяра, но не от страна на Васил Мичев, който като повечето мъже е погледнал встрани и е кръшнал, а на самата Ани Цолова. Журналистката имала любовна афера със свой колега от телевизията, за която Васил научил чак след половин година – невероятно, но…

„Любовникът на Ани е по-млад от нея и заема най-обикновен репортерски пост в медията. Нито името, нито лицето му са известни, та в този ред на мисли не е гаранция, че се е хванал с нея от любов, или от желание тя да го изтика в челните редици. Това обаче не е от значение. Истината е, че Ани е лапнала по него като ученичка и когато Васил научи, дори не успя да отрече като хората“, коментират познати на Ани Цолова.

В момента тя се намира в изключителен стрес, тъй като разводът предполага подялба на имуществото, огромния палат в „Драгалевци“ и най-вече обяснение на детето им, което едва ли ще приеме нормално раздялата на родителите си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Съсипаната Ани Цолова разкри причината за развода си, но излъга! (ето каква е скандалната истина)”

 1. W

  юни 17. 2015

  СЪСИПАНА БИЛА ОТ КАКВО СЪС СИГУРНОСТ ОТ ДЪЛГО И НЕСПИРАЩО ПЪРДЕНЕ-ТРЪЪЪЪЪЪЪТ ПРЪЪЪЪЪД ТЪРТОРИ КАТО ЧЕ ЛИ Е ЯЛА САМО БОООООБ ПРЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪД.

 2. zoro

  юни 17. 2015

  За поведението и пред камера се изписа много и то все негативни работи ,че тя постоянно е била такава ,сприхава ,нервна ,избухлива ,аз си мислех че е от нередовен секс с застарелият и съпруг а то се оказа съвсем друго.Аз ако съм не бих я търпял и ден тая скочибра Щом си на екран емоциите и личния живот го оставаш до вратата на студиото и оттам нататък си професионалист никои не е длъжен да те гледа гневен, раздразнителя и психясъл за всичко има норми на поведение но явно за нея не съществуват.

 3. гого

  юни 18. 2015

  Стига бе.Кой млад човек,би си намразил оная си работа,че да си го слага в дъртата плевенска ВУЙНА?Цола анкова е сдухана леля,която постоянно си крие дебелия задник.По-отблъскващо женище,няма в нито една телевизия.

 4. коста

  юни 22. 2015

  Е…,аз бих я изпраскал..,Анито Цолова

 5. Филип

  Ное. 18. 2016

  Абе какво й е на жената?!? Симпатична е! Хубава е! И може да продължи да бъде хубава и на стари години. Хубосстта не винаги зависи от възрастта! Не е хубаво наистина така да се изпуска в ефир. На работното си място все пак отиваш за да си вършиш работата както трябва. А неприятности могат да се случат на всеки. Но жената когато е недоволна е болна, а когато е болна е недоволна…

Добавете коментар