Търпението й свърши: Вихра срази Ирина Тенчева! (любовницата на Иван Христов онемя – подробности)

Търпението й свърши: Вихра срази Ирина Тенчева! (любовницата на Иван Христов онемя – подробности)
5 (100%) 3 votes

Вихра Петрова търпеше с години обидите, нападките и наглостта на жената, която й отмъкна съпруга, но вече не!

Кротката и блага Вихра Петрова показа нокти и ги впи в жената, скъсила живота й – Ирина Тенчева. След като години наред търпеше обиди и нападки от любовницата на бившия си вече съпруг, Вихра тегли чертата и сложи точка.

Повод за промяната й е последното нагло изказване на Ирина Тенчева във Фейсбук, която за пореден път се опита да си присвои правата над единствената дъщеря на Вихра – Ава. Ирина Тенчева не пропусна да се изфука с това как стяга багажа на цели шастима души, за да отидат на почивка.

Вихра Петрова

Вихра Петрова даде Иван Христов на Ирина, но Ава няма да й отстъпи

След като се похвали колко е сръчна и чевръста, тя отново натърти, че видиш ли, дъщерята на Вихра Петрова и Иван Христов ще прекара ваканцията си с нея. Това обаче надмина всички очаквания и предизвика недоволни коментари от потребителите в мрежата.

„Тази за коя се има, бе?! Да си гледа своите деца, които не са малко, както и бебето от Иван Христов – Самуил. Какво е пуснала пипала към Ава?! То бива, то може, ама чак такова нахалство не сме си представяли“, възмутено коментират потлебители.

Всичко това явно дойде в повече на Вихра Петрова, която най-сетне постави Ирина Тенчева на мястото й. Хубавата брюнетка заяви на вечната си съперница, че Ава ще отиде някъде с нея, само ако майка й позволи. И то няма да бъде с Ирина, а с родния си баща Иван, когото обожава.

„Не знам какво се опитваш да направиш, но вече си обречена. С мъжа ми навремето успя, но детето ми няма как да вземеш. То има родители, има ум в главичката и сърце, което обича само и единствено мама и тате. Пък ако щеш и в Тазмания да го заведеш. Приеми го, ще ти се наложи“, заявила Вихра Петрова на Ирина Тенчева, която буквално онемяла от почуда и яд.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Търпението й свърши: Вихра срази Ирина Тенчева! (любовницата на Иван Христов онемя – подробности)”

 1. Maria Slavova

  юни 17. 2015

  IRINA E PALEN KURVOLQK

 2. Just_me

  юни 18. 2015

  По грозно, тъпо и гнусно женище от Вихрището НЯМА! Да ходи при дъртият си любовник, когото навремето самата тя разведе! Е, има видовден и сега й остава само да се пука от злоба и завист, че Ирина и Иван са щастливи и имат общо дете!

 3. stefka

  юни 18. 2015

  Иванчо има проблеми с акъла май….Детето в лъжи ли да расте?Ирина защо не даде Самуил при Вихра като е такава „самарянка“?Доста му влияе“ жената-интелект“ и за детето му Ава.Иванчо е от мъжете,които не „pъбат кокала,но и на друг не го дават.“

 4. теа

  юни 19. 2015

  Съгласна съм Just_me.Иван и Ирина изглеждат наистина щастливи ,въпреки масираната акция на Клюки ,Дир,Пик през последните години да злепоставят Ирина и тенденциозно да я показват в лоша светлина !
  Супер двойка са !
  Край Вихрето горкото мъж не се завъртя ! Явно прав е бил Иван в избора си !

Добавете коментар