Мария си намери майстора: Доведената щерка Мартина има пръст в развода й! (истината е шокираща)

Мария си намери майстора: Доведената щерка Мартина има пръст в развода й! (истината е шокираща)
5 (100%) 3 votes

Мартина е доведената дъщеря на Добромир Гущеров и наказанието за Мария Гущерова!

След като разводът на Мария и Християн Гущеров стана обществено достояние, наяве излязоха и причините за него – или поне основните такива. Вече знаем, че кроткият Мечо се отказва от благоверната си поради най-основателния мотив – певицата не му роди дете и явно няма намерение да го направи.

Мария

Мария си намери майстора в лицето на хубавата Мартина

Многобройните й отсъствия от дома и всичко друго са само върхът на айсберга, защото се оказа, че Мария Гущерова си е намерила майстора и то в лицето на човек от фамилията. А именно на красивата 25-годишна доведена дъщеря на олигарха Добромир Гущеров – Мартина.

Мартина е дете на новата съпруга на Добромир Гущеров – Диана и се води доведена сестра на Християн Гущеров. Между двамата обаче няма нищо общо, чисто биологически. И има много общо, що се отнася до огромното приятелство и невероятна близост. Мартина още преди време успяла да влезе под кожата на доведения си брат, който не спирал да й се възхищава и да я хвали, където и да отиде.

Всичко това се нравело на Мария преди брака, или поне се правела, че не й пречи. От близо месец и нещо обаче, певицата все по-силно демонстрирала раздразнението си от Мартина, еле пък, когато младото момиче било облечено по-предизвикателно или по бански.

Младата Мартина обича Марая, но не може да се каже същото за майка й

Младата Мартина обича Марая, но не може да се каже същото за майка й

„Да не си кривим душите – Мартина е стройна и висока, има страшно дълги крака. Което за тапишончето Мария не може и да се издума. Нормално е да си я има тази чисто женска злобичка и ревност, особено щом Християн има такава слабост към момичето“, разкриват близки до семейство Гущерови.

Я, какви бедра имало това девойче...

Я, какви бедра имало това девойче…

Омразата на Мария обаче взела своя връх, когато научила, че хубавата Мартина не само подкрепя Християн Гущеров за решението му за развод, но и дори го насърчавала. Макар че обожава малката Марая, Мартина не спирала да повтаря на Мечо, че заслужава по-добро бъдеще, свои деца и наистина свястна жена, която да го издига пред обществото.

Все неща, които чалгаджийката Мария не му е предоставила. „Мария намрази Мартина, но като нищо и ревнува от нея. Какво ли си вика – Мечо ще се разведе с мен, но пък Мартина не му е кръвна роднина… В страха си от загуба на парите и богатството, една женичка какви ли не филми може да сътвори“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар