Крум Савов разказа играта на Мая (блондинката е бясна)

1

Крум Савов изкара от равновесие жена си Мая, при това на рождения си ден

Крум Савов се гаври с Мая и я принуждава да мисли за отмъщение
Крум Савов се гаври с Мая и я принуждава да мисли за отмъщение

Поговорката за вълка и козината е много правилна, тъй като Крум Савов продължава със забежките си, въпреки че е женен за Мая. Само преди 2 дни спортният журналист е накарал съпругата си да потъне в земята от срам, след като пред очите й е флиртувал с куп жени насред собствения си рожден ден. Той извел цялото си семейсво на заведение по случай празника, но в типичния си стил поканил още много приятели и купонът се заформил.

Напоследък отношенията между Мая и Крум са се обтегнали много, и то не само заради флиртовете му с жените. Блондинката не понасяла застаряващата фигура на съпруга си, който от известно време прекалявал с бирата и това му се отразило на корема. Освен това бръчките му ставали все повече, докато Мая е доста по-млада и затова искала мъжът й да изглежда по-млад, за да не я излага.

Проблемите в семейната двойка стартираха едва година-две след началото на брака им. Макар да се кълне във вярност, Крум Савов не можел да бъде дълго само с една жена. За него се говори, че от време на време кръшка на Мая, а тя му отмъщава със скъпи покупки, които са изцяло на неговата сметка.

„Той си беше голям женкар и неслучайно се ожени толкова късно. Но Мая пак успя да си извоюва доста неща. За Крум изневяра веднъж-два пъти в годината не е нищо. Преди направо се гавреше със своите гаджета. Така че съпругата му може да се чувства поласкана, че на нея най-рядко й е изменял.“ – шушукат в обществените среди.

И за Мая Савова се говори, че не е била винаги вярна на мъжа си. Даже понякога му изневерявала само за отмъщение, когато узнавала, че и той е кривнал от правия път, дочу Kliuki.bg.

1 коментар
  1. Nadia Kostova казва

    браво на МАЯ

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.