Сензация! Кубрат Пулев хвърли бомбата: С Андреа направихме белята (взривяващи разкрития)

Сензация! Кубрат Пулев хвърли бомбата: С Андреа направихме белята (взривяващи разкрития)
5 (100%) 4 votes

Кубрат Пулев предизвика истинска сензация с признанието си за Андреа и… още нещо!

Скоро след като се завърнаха от турнето на Андреа в САЩ, половинката й Кубрат Пулев предизвика грандиозна сензация. А именно – боксьорът се изпусна и хвърли бомбата с гръмкото: „С Андреа май направихме белята!“…

Не, под беля, разбира се, Кобрата няма предвид, че с любимата му са оплели конците и са се счепкали или разделили в Америка. А най-голямото щастие, което феновете и близките им очакват – двамата са станат родители.

Андреа

Кубрат Пулев се изпусна – Андреа е бременна???!!!

Да, Кубрат Пулев разкри пред свои близки приятели, че времето, прекарано заедно с Андреа зад океана, където никой не ги познава, им подействало толкова магично, че за месец и двамата забравили всичко. И най-вече задръжките си и вечното отлагане на личните, заради професионалните приоритети.

„Не знам, но май направихме белята. Скоро ще се разбере, защото тя има час за гинеколог другата седмица. Но ако наистина е станало и тя е бременна, страхотно! Ще си имаме бебето, което отдавна искаме. И без това винаги съм знаел, че Андреа ще е майка на децата ми“, това признал Кобрата пред верните си авери, които едва не си глътнали дъвките от ошашавяне.

Самата Андреа не е коментирала нищо по въпроса и засега не дава никакви индикации за евентуалната си бременност. Последното, което тя публикува като снимки и новини от Америка, бе огромното й щастие и забавление в Дисниленд, където се бе дегизирала като същинска Алиса.

Андреа обаче, както и Кубрат Пулев, неведнъж е признавала в своите интервюта, че от известно време мисли сериозно за сватба и че времето, в което тя и Кобрата ще си кажат „Да“ и ще работят за дете, вече е адски близо.

Дали пък огромното щастие не ги е застигнало вече и дали бебето няма да изпревари сватбата – тепърва ще се разкрие.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Сензация! Кубрат Пулев хвърли бомбата: С Андреа направихме белята (взривяващи разкрития)”

  1. k.po

    юни 17. 2015

    КЛИЧКО ЩЕ ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ ДА ГО НАБИЕ ПАК И ПОНЕЖЕ И БРАТ МУ ТЕРВЕЛ СЕ Е НАПРАВИЛ НА ОТВОРКО ,МОЖЕ БИ И НЕГО ЩЕ НАБИЕ ДЕМЕК И ДВАМАТА БРАТЯ ЩЕ ЯДАТ БОЙ ОТ КЛИЧКО В БЪЛГАРИЯ-АМА НИЩО ТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ НАПРЕД.ТО ЧЕ ДВАМАТА БРАТЯ ЯДАТ БОЙ КОЙ ГИ ХВАНЕ ,АМА НЕ ЗНАМ ТАЯ РАЗПУКАНИЦА АНДРЕА ЛИ Е КАКВА Е ,КАК Е ЗАБРЕМЕНЕЛА ИЛИ ТОВА Е ПОРЕДНАТА ЛЪЖА.

Добавете коментар