Една от най-големите лъжи в живота на Деси Добрева: Ето я истината за малката Алина и баща й!

Една от най-големите лъжи в живота на Деси Добрева: Ето я истината за малката Алина и баща й!
3.7 (73.33%) 3 votes

Деси Добрева лъже, че Мартин не се интересувал от детето си

Деси Добрева лъже за отношенията между Мартин и Алина

Деси Добрева лъже за отношенията между Мартин и Алина

Една от най-големите лъжи в целия живот на Деси Добрева излезе наяве. Певицата от години се опитва да злепостави бившия си съпруг, изкарвайки го подлец, който не иска да види детето си. Всъщност обаче той неведнъж се е опитвал да се свърже с щерка си Алина, но Деси категорично му е отказвала да я види. Причината е ясна – ненавистта на Добрева към мъжа, който й изневери многократно.

Близките на певицата обаче били потресени, понеже смятали, че едно дете заслужава да познава своя татко. Затова всички от фамилията на Деси Добрева, както и приятелите й, се опитвали да я убедят да дава на Мартин да вижда Алина, но тя така и не го правела, научи Kliuki.bg.

На всичкото отгоре бившата вокалистка на „Шоуто на Слави“ не се грижела особено много за Алина, макар да твърди друго. Русокосата хубавица оставяла дъщеря си в ръцете на майка си и тръгвала да обикаля по магазините или да записва нови песни.

„Деси прехвърли 30-те, а грам не е мръднала от 2001-2002 година. Продължава да си бъде все такава лудетина, която мисли само за музика и купони. Така не се отглежда дете, но никой не може да я наставлява как да гледа Алина. Добре, че има на кого да я оставя, за да си върши своите забавления.“ – споделя познат на певицата.

От своя страна Мартин бил решен да се обърне към адвокат, защото Деси Добрева нарушавала споразумението след развода, което му дава право на 4 дни в месеца с детето. Той смятал дори да удължи този период, понеже егото му било накърнено.

„Той е доста силен характер и никога няма да й прости, че лъже, че не иска да вижда собственото си дете.“ – казва приятел на Мартин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар