Обрат! Валери към Николета: Нагла си, пътувай! (примирието приключи с чутовен скандал – подробности)

Обрат! Валери към Николета: Нагла си, пътувай! (примирието приключи с чутовен скандал – подробности)
3 (60%) 2 votes

Валери Божинов не иска и да чува за Николета Лозанова след последната й наглост!

„Нагла си, пътувай! Не ме интересуваш, не ме вълнуваш. Гледай си живота, но поне мисли за Никол. Такава наглост не съм очаквал“ – това изкрещял на Николета Лозанова вече бившият й съпруг Валери Божинов преди броени дни, когато водещата на „Папараци“ минала всички граници с нахалството и претенциите си към имуществото на футболиста.

Хубавицата от Караджово изявила мераци към половината пари и имущество на бившия си, на което Валери отвърнал със силен и подигравателен смях. „Тя луда ли е?! То бива, то може… Ама чак дотам не знаех, че ще си повярва. Да върви при оня, дето му мачкаше чаршафите, докато още бяхме женени“, възмущавал се Валери Божинов пред свои приятели, пише „България днес“.

Николета

Край – Валери тотално загърби Николета, не иска да я чува дори

Футболистът е категоричен, че с подобен човек няма как да остане дори приятел и окончателно приключил всички отношения с Николета. Най-много го вбесявал обаче фактът, че малката му щерка Никол е на три годинки и вече разбирала всичко. Момиченцето виждало какви ги върши майка му, а можело и вече да познава любовника й – което убива Валери Божинов.

Футболистът се е зарекъл, че единственото, което ще получи Николета Лозанова от него, ще бъде само и единствено собственост на малката Никол. И парите, и апартамента, всичко щяло да бъде на името на детето му.

Припомняме, че само преди седмици Валери Божинов говореше с уважение, както за Алисия, така и за Николета Лозанова, които са майки на двете му деца. Явно обаче приятелство може да има само с Алисия, която в поведението си показва няколко класи над караджовката.

И дори рекламните трикове, които прави Николета – като това да публикува стари снимки с нея и Валери, няма да успеят да заблудят никого и да променят факта, че мъжът й просто не я понася вече.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Обрат! Валери към Николета: Нагла си, пътувай! (примирието приключи с чутовен скандал – подробности)”

  1. MAIA RYSEWA

    юни 19. 2015

    mi to…koi go ponasia toz boklyk…..napaden ot wsi4ki…koito sa prespali s neia….ade ..dano ia razkarate…4e ni pisna da 4etem glypostite i …izmisleni…

  2. Joana Rubin

    юни 19. 2015

    много късно го разбра.

Добавете коментар