Деян Донков с жестока обида към Радина Кърджилова: Същността й лъсна!

Деян Донков с жестока обида към Радина Кърджилова: Същността й лъсна!
4.4 (88%) 5 votes

Деян Донков разкри каква всъщност е Радина Кърджилова и че съжителството с нея е доста тежко!

Деян Донков обиди Радина Кърджилова, но все пак я обича

Деян Донков обиди Радина Кърджилова, но все пак я обича

Двамата актьори делят от години един покрив, но съжителството им не е от най-гладките. Радина Кърджилова по никакъв начин не може да се нарече домакиня. Звездата от „Стъклен дом“ не само не си мръдвала пръста у дома, но и карала Деян Донков да чисти вместо нея. Освен това чаровницата не можела грам да готви. Постоянно купувала готови храни или просто чакала мъжът й да направи нещо.

„Тя не знае как да включи фурната, камо ли да приготви нещо за ядене. Явно доста са я глезили като малка, защото у дома нищо не може да прави. Но аз си я обичам и така. Е, щеше ми се да е по-добра домакиня, но перфектна жена няма.“ – споделя Деян Донков.

Радина, която вчера навърши 29 г., обаче била доста чувствителна на тази тема и често се обиждала на мъжа си, когато каже, че не я бива в домакинската работа. Наскоро тя дори се опитала да обърне мнението на Деян, като му сготви нещо наистина вкусно, както писа и „Слава“. За зла участ на Кърджилова обаче, гозбата й се оказала пълен провал и даже не са могли да я изядат докрай, научи Kliuki.bg.

„Не стига, че млада жена му обърна внимание, а и иска да бъде домакиня. Е, няма как да имаш всичко, съжалявам. Днешните жени не са онова, което са тези от поколението на Деян. Трябваше да го има предвид, когато се захвана с нея. Затова сега да не се оплаква.“ – считат приятелите на Радина Кърджилова.

Всъщност не само домакинските умения куцали на актрисата. Съжителството с нея било особено трудно и заради твърде голямата й емоционалност. Радина непрестанно се сърдела за глупости на Донков, но той търпял, защото в това се състои същността на любовта им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар