Митко Пайнера не може да повярва: Виж какво му направи Райна!

Митко Пайнера не може да повярва: Виж какво му направи Райна!
5 (100%) 3 votes

Райна не смята, че е сгафила

Митко Пайнера е бесен на поп фолк дивата Райна. Шефът на музикалния гигант „Пайнер” вярваше, че Пилето на поп фолка е сред малкото останали честни изпълнителки от неговата компания. Той не допускаше, че това може да го направи не кой да е, а именно Райна.
Защото певицата криела част от доходите, които получавала по заведенията. Райна се изхитрила и пеела на черно, като не отчитала реалните постъпления, които получавала в музикалната компания.

Хонорарът на пайнерките, които те били длъжни да дават на инж. Димитър Димитров варирал в размер от четиридесет до седемдесет на сто, в зависимост от това коя е певицата. Райна досега винаги била лоялна и не вършела никакви шмекерии, пише Слава. Но и тя се изхитрила, като скрила голяма част от заработено си, а постъпката й жестоко наранила нейния шеф. До този момент Митко Пайнера бил категоричен, че подобна шашма не може да бъде извършена от Райна. След като далаверата блеснала, веднага злостните коментари на колежките й не закъснели.

Райна изигра Митко Пайнера

Райна изигра Митко Пайнера

Те вече се успокоили откъде бившата на Коцето има пари за екстравагантни глезотии, откъде през месец-два тя е ту в Доминикана, ту в Дубай или на някоя друга точка по света. При положение, че чалгарката не се навърта около чичко паричковци и дори няма в момента някое сериозно, богато или по-имотно актуално гадже, правели сметка те. Обясненията й, че си влага парите от заработеното в екскурзии хич не били достатъчни за колежките й от „Пайнер”.

Пак заради тази нейна страст, постоянно да пътува преди известно време плъзна слух, че Райна заработва като момиче на повикване в Арабското емирство. Тази гнусна клюка обаче така вбеси македонското девойче, че то се закани да съди този, който е пуснал зловонната мълва.
Райна открай време е известна с чепатия си характер и с това, че не се дава лесно. Например тя е от малкото певици, които са върли противници на силикона и тя няма изкуствени неща в деколтето си.

Поп фолк дивата се е радвала на естествена хубост и отрича да има много корекции по себе си. Райна винаги се е възмущавала, че у нас се адмирира колко кубика силикон има в деколтето си една певица, а не се отчита какви са нейните гласови способности.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар