Славена Вътова през сълзи от болницата: Не мога да опиша с думи какво чувствам в момента

Славена Вътова през сълзи от болницата: Не мога да опиша с думи какво чувствам в момента
5 (100%) 2 votes

Славена Вътова, която роди преди само едно денонощие, още не може да осъзнае напълно, че вече има свое малко детенце!

Славена Вътова все още не може да възприеме напъно, че роди бебе от Юлиян Цолов

Славена Вътова все още не може да възприеме напъно, че роди бебе от Юлиян Цолов

Една от най-прекрасните и желани дами у нас вече сияе от щастие, защото е майка. Славена Вътова роди малката Ема, както писа Pik.bg, но дори и 24 часа по-късно не може да повярва какво точно се е случило. Прелестната Мис България 2006 изживява най-грандиозния период в живота си, който я връхлетя някак неусетно.

„Думите ми сега не стигат да опиша истинските си чувства и емоции от случилото се. Това е миг, който аз не ще забравя. Не мога да повярвам, че вече съм майка и нося двойно по-голяма отговорност. Радвам се обаче, че споделям това щастие с мъжа, когото обожавам.“ – споделила през сълзи от болница „Лозенец“ привлекателната Славена Вътова.

Красавицата има предвид любовта й с Юлиян Цолов. Тя нито за миг не се разколеба да се омъжи точно за него, макар да е ясно затворническото му минало. Бизнесменът лежа 4 години в Испания, но след това дойде и неговото време, а именно семейното щастие със Славена Вътова, която всеки мъж искаше за жена, припомня екипът на Kliuki.bg.

„Аз не съм от хората, които определят един човек по неговата биография. Никога не съм се замисляла за това, че Юли е бил в затвора. За мен това е абсолютно ненужна информация, защото аз познавам този човек и смея да твърдя, че е по-свестен от много други, които не са осъждани никога през живота си.“ – разкрива още Славена Вътова.

Мис България 2006 има големи планове за своето бъдеще. Животът в България много не я удовлетворявал и затова имала намерение, когато Ема поотрасне малко, да заминат всички в САЩ, където Цолов има немалко познанства и най-вероятно ще може да си намери лесно нова работа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар