Предсказанието на Ванга, което вкамени Тодор Славков!

Предсказанието на Ванга, което вкамени Тодор Славков!
4.3 (85%) 4 votes

Баба Ванга е направила невероятно предсказание, което направо може да подлуди Тодор Славков и всички близки до фамилия Живкови!

Ванга предрече нова поява на Людмила Живкова, за което Тодор Славков знае

Ванга предрече нова поява на Людмила Живкова, за което Тодор Славков знае

Вече 19 години България живее без пророчицата Ванга, но нейните предсказания продължават да всяват смут и вълнения. Преди около три десетилетия Ванга е казала, че Людмила Живкова ще се завърне на Земята, т.е. ще се прероди. Това щяло да стане, след като пророчицата почине, писа „Ретро“. Ако приемем думите й за пълна истина, то щерката на Тодор Живков вече трябва да е отново сред нас, при това на почти 19 г., тъй като баба Ванга почина именно през 1996 г.

Според слуховете, Тодор Славков знаел за това предсказание и бил меко казано развълнуван, но и доста притеснен. Той се чудел какво ли прави майка му в момента. Сега тя трябва да е абитуриентка. Ванга предрекла, че Людмила ще се завърне отново като жена, и то пак в България. Мисията й щяла да бъде да довърши своето дело и да направи от страната ни една могъща сила.

„По принцип не съм суеверен и не вярвам на врачки, но Ванга я познавах лично и знам, че много познаваше. Затова предсказанието за майка ми ме вкамени. Ако тя е пак тук, искам да я видя, да я прегърна. Сигурно сега няма да ме познава, но аз съм чувал, че душите всички се разпознават, когато отидат горе. Ще дочакам да ни събере Бог.“ – разкрил през сълзи на приятели Тодор Славков.

Въпреки че едва ли словоизлеянията му са дошли в миг на трезвеност, известно е, че Малък Тошко е бил много привързан към своята майка. Той беше едва на 10 г., когато тя си отиде, но това не му пречело да пази спомена за нея.

Kliuki.bg припомня, че Людмила Живкова се спомина преди 34 години, като така и не става напълно ясна причината, довела до смъртта й. Мнозина подозират политическо убийство, понеже доста хора от социлистическия тогава свят не са одобрявали действията й в България. Други считат, че се е самоубила, а има версия, според която наследницата на Тодор Живков е страдала от смъртоносна болест, но е криела това от обществеността.

Връзката между Людмила Живкова и Ванга е доста силна. Двете често се срещали и дори първата пиела билки, предписани от втората. Пророчицата знаела отлично, че наближава краят на Людмила, тъй като го е видяла в бъдещето, но не се знае дали го е споделила с Живкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар