Беше ли абитуриентката Симона Загорова принцесата на бала?! (Вижте конкуренцията )

Беше ли абитуриентката Симона Загорова принцесата на бала?! (Вижте конкуренцията )
3 (60%) 2 votes

Симона Загорова беше изключително стилна на абитуриентския си бал, но връстниците не й отстъпват и на йота

Симона Загорова се оказа само една от представителките на доста елегантния випуск зрелостници на Музикалното училище, видя kliuki.bg.

Хубавата щерка на Глория напусна родното училище много стилна, страшно щастлива и очевидно – обожавана от фамилия и любим. Зрелостницата беше поздравена за отличния вкус при избора на рокля, деликатни аксесоари и изящен грим.

Всички доволно отбелязаха, че Симона Загорова е наследила не просто талант и красота от мама. Глория беше главната заподозряна за стилната визия на абитуриентката, макар девойчето и в ежедневието да не уличавана в модни гафове.simona zagorova 6

Разумните обаче преосмислиха мнението си като видяха веселия клас на момичето. Съученичките на Симона Загорова по нищо не й отстъпват нито по вкус, нито по размах за абитуриентския бал.
simona zagorova 2

simona zagorova

simona zagorova 3

simona zagorova 4

simona zagorova 5

simona zagorova 7
Близначките на Мая Нешкова например демонстрираха категорично – имат минути разлика, но са различни личности. Родителите им поканиха сто свидни госта на изпращането им – от първата учителка в детската до кръстниците им.

Весела и Йоана са като по Стендал - Червено и черно

Весела и Йоана са като по Стендал – Червено и черно

Весела и Йоана отишли дори по отделно на абитуриентския си бал – с джип и ламборджини. Първо била церемонията в Музикалното, където класният им ръководител ги представя един по един и красавиците от випуска и младежите дефилират един по един.
simona zagorova 12

simona zagorova 8

simona zagorova 9

simona zagorova 10

simona zagorova 11
Симона Загорова и випуск са изкарали повече от добре. Прибрали са, когато всички отиват на робата – щастливи, без да са уморени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар