Анатомията на Грей: Новият „Доктор Блян” е копие на Патрик Демпси!

Анатомията на Грей: Новият „Доктор Блян” е копие на Патрик Демпси!
5 (100%) 1 vote

През новия сезон на „Анатомията на Грей” Мартин Хендрсън ще се опита да утеши наранените сърца на феновете на Дерек Шепърд

Феновете на „Анатомията на Грей” трябва да преглътнат по-лесно раздялата с любимия си доктор Блян, благодарение на мъдрото решение на сценаристката и продуцентите. Екипът покани Мартин Хендерсън, който прилича на брат на Патрик Демпси, за да всее вълнение в „Грей – Слоун Хоспътъл Мемори”, научи kliuki.bg.

Зрителите мощно и единодушно изругаха като им „откраднаха” щастливия край на историята на Мередит и Дерек. Доктор Грей се върна на няколко пъти след близки срещи със смъртта, загуби майка, сестра, скъпи приятели. В крайна сметка се сдоби със съпруг, деца и красива къща, но въпреки подписаните договори своенравната Шонда Раймс „уби” скъпият им доктор Блян.

За да има мир и възможност за нови любовни истории обаче, талантливата лейди вкарва в играта Мартин Хендрсън. Красив, талантлив и мноооого напомнящ за Патрик Демпси.pstrik

40-годишният нов член на „Анатомията на Грей” има благоволението на Шонда, защото се е представил изключително друг от проектите й – Off the Map (2011), а тя обича да възнаграждава любимците си. В момента е строга тайна как ще се появи и какви истории ще донесе новият синеок красавец в поредицата, но почти сигурно е, че ще влезе в син работен екип и хирургическа шапчица.
29A551E800000578-3125164-image-m-63_1434389901392
Мартин става вече е звезда в родината си Нова Зеландия, балгодарение на медицинската драма „Shortland Street” (1992-1995. По-късно и в Австралия пробива, благодарение на сапунените опери, но амбициозният хубавец не спира. Зад Океана пък печели нови фенове в проектите Secrets and Lies (Тайни и лъжи) и The Red Road (Червеният път), но участието му в „Анатомията на Грей” се очаква да е връх в кариерата му.

Хубавият доктор няма да е единственият новак в поредицата. Лошата госпожа Рамс се произнесе по казуса. На есен, когато започна 12-ият сезон на „Анатомията на Грей”ще срещнем и Джейсън Джордж в онази вълнуваща болница на Сиатъл.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар