Иван и Андрей vs. Сашо Диков: Институциите погнаха „Папараци”!

Иван и Андрей vs. Сашо Диков: Институциите погнаха „Папараци”!
5 (100%) 2 votes

Иван и Андрей си навлякоха куп неприятности, защото младият им екип преследва семейство Паси

Иван и Андрей си намериха майстора! Семейство Паси отмъсти за наранената чест на куп фолк-певици, намесиха и Сашо Диков във войната!

Продуцентите на „Папараци” се видяха в чудо – безобидните им служители бяха атакувани от институциите, научи kliuki.bg.

Единственото рейтингово светско предаване у нас е със сериозно разклатени основи. Срещу него настръхнаха не само куп разярени фолк-певици, артисти и имена от шоубизнеса, а и хора с авторитет и възможности!gergana passy_

От таблоида известно време преследваха в издънка семейството на Соломон и Гергана Паси, което изглежда причинило сериозен дискомфорт в популярната двойка. Бившият кандидат-кмет на столицата съобщил на фамилията за мистериозен автомобил, който го следвал на всяка крачка. Съпругата му пък поведе истински джихад срещу натрапниците във Фейсбук.
gergana paparazzi_
Бившата госпожа министър публикува преследвача и колата, с която хората на Иван и Андрей шпионират семейството й. След това потърси съдействието на МВР и съда, за да опази неприкосновеността на личния си живот. Това обаче не стигна и отиде при конкуренцията – в ефира на Нова изплака огорчението си.
gergana paparazzi 2

gergana paparazzi
Поле за изява й даде Сашо Диков, който също добре помни въпросния джип. Двамата си се оплакаха колко ужасно са се почувствали „на прицел”, но дадоха възможност на Андрей Арнаудов да защити екипа си.

По-безпардонната половинка на Иван Христов не се трогна особено от гнева им. Каза, че за нищо на света в предаването няма да се видят снимки на деца, но пет пари не дава за недоволството на публичните личности. Законът им разрешавал да ги снимат на обществени места и точка по въпроса! Андрей дори влезе в саркастичен двубой със Сашо Диков като го обвини в излишен патос и актьорска игра.

В крайна сметка не се стигна до разбирателство по никой въпрос. Всяка от страните реагира по свой начин на заплетената ситуация:
gergana passy 2
Гергана Паси пусна отворено писмо до шефа на БиТиВи, Диков каза, че не му пука, че ще го разкостят в „Папараци”, а в предаването на Иван и Андрей наказаха дамата с ироничен репортаж!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Иван и Андрей vs. Сашо Диков: Институциите погнаха „Папараци”!”

 1. истината

  юни 22. 2015

  „реитингово“ пък „светско“ – е няма по-нескопосано и глуповато – няма да го нарека предаване, защото няма да е честно спрямо истинските телевизионни предавания, а за ПРОСТОВАТАТА, НЕГРАМОТНА, НЕМОРАЛНА И УЖАСНО ГЛУПОВАТА, с ОТВРАТИТЕЛНА ДИКЦИЯ И ВИЗИЯ „водеща?“ е това за тези продуценти е собствения им край!!, абе момчета защо с такъв трясък приключихте кариерата си? вярно е, че се изхабихте, но поне с чест да се бяхте оттеглили, така нямаше да станете за присмех на всички, а с тази неграмотна селяндурка съвсем се САМОУНИЖИХ ТЕ!! ВЕЧЕ СТЕ ИСТОРИЯ – НЕ СЕ НАПЪВАЙТЕ!!

 2. отвратени от шутовете

  юни 22. 2015

  Тя, тази същата зараза провали собствения си съпруг , та камо ли всички останали , които станах за присмех Шиши. Барека, Очите си замина, и…………….. няма да ми стигне един живот да ги изброявам….Иван Загубански и Андрей П*тката си я менкаха из офисите , че и групово…. Имидж , брат! Имидж! А, какви са охльови и шутове, не е истина просто! Чудя се, тази телевизия има ли шеф и за какво стой там? Защо не изрине тези буклуци и да наеме нови лица кадърни и стойностни, да гледат хората БТВ с удоволствие… Та, ние забравихме ,че има този канал точно , заради тези палячовци и пачаврули там.

 3. няма значение

  юни 23. 2015

  КАКВО СА ГИ ПОГНАЛИ? НАПРАВО ДА ГИ СВАЛЯТ ОТ ЕКРАН ПОСМЪРТНО! ДА ГИ ВЗЕМАТ В КАТ’ ЗА ПЪТНИ ПОЛИЦАЙ, ТЕ И БЕЗ ТОВА ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ. А, ТОВА Е ПЛЪТФОРМАТА НА ТАКА „“РЕЙТИНГОВОТО “ ИМ ПРЕДАВАНЕ. С КАКВО??? КОЙ ГЛЕДА ТАЗИ ПОМИЯ?!?

Добавете коментар