Краят: Годжи тегли чертата на Слави, не издържал на този ад

Краят: Годжи тегли чертата на Слави, не издържал на този ад
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов прекали, Годжи вече не издържа да бъде подлога на Дългия

Георги Милчев - Годжи вече не издържа да работи за Слави Трифонов

Георги Милчев – Годжи вече не издържа да работи за Слави Трифонов

Цялата си музикална кариера Георги Милчев – Годжи посвети на „Ку-ку бенд“, но егото му вече е напът да заговори. Китаристът повече просто не издържал да бъде в сянката на Евгени Димитров и на него да не се гледа сериозно в групата. Слави Трифонов изобщо не зачитал професионалното му мнение и за всичко се допитвал само до Маестрото, което от своя страна обиждало Годжи, защото смятал Дългия за свой доста близък приятел.

Недоволствата на Георги Милчев стават все по-големи. Не е случаен и фактът, че веселият Годжи изчезна и от месеци зрителите виждат един намръщен музикант, който все по-рядко влиза в шеговития тон на шоуто. Той просто не бил щастлив вече да работи за Слави и даже обмислял да напусне, научи Kliuki.bg.

„Безспорно Годжи и Слави са приятели, но не може да се отрече, че продуцентът и водещ на предаването дава доста малко свобода на своя китарист. Отдавна Годжи не е онази централна фигура, която беше в шоуто. Може би е време да се ориентира към друго работно място.“ – счита фен на „Шоуто на Слави“.

Георги вече не издържал и се замислил за напускане, когато Слави го накарал да почне да отслабва и да ходи също на фитнес. Дългия искал всички в ефира да изглеждат възможно най-добре, а тялото на Годжи е вече доста отпуснато. Самият музикант обаче се вбесил, че началникът му го подлага на такива унижения. Той определял работата си в шоуто през последните 2-3 години като истински ад. Мнението му не се чувало и почти всеки се имал за негов шеф.

„Не стига, че трябва да търпя всекидневните заръки на Слави, а и Евгени ще ми се прави на началник“ – беснеел Годжи.

Той негодувал по повод това, че на практика има двама над него, а не само един. Това са същинският шеф Слави Трифонов и главният в „Ку-ку бенд“ Евгени Димитров – Маестрото.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар