Валери Божинов си намери жена – втора употреба (отново)

Валери Божинов си намери жена – втора употреба (отново)
5 (100%) 1 vote

Валери Божинов най-после се съвзе след раздялата със съпругата си, но изборът му отново не е от най-правилните

Валери Божинов залитна по Сандра Йованович, но изборът му не изглежда от най-добрите

Валери Божинов залитна по Сандра Йованович, но изборът му не изглежда от най-добрите

Минаха месеци и Валери Божинов отново е готов за нови подвизи. Той вече направи един такъв. Още с пристигането си в Сърбия, българският футболист е забил най-известната фенка на Партизан. Тя се казва Сандра Йованович, както писа ПИК, и сама се е предложила на Валери.

В отбора имало нещо като неофициална традиция, според която всеки новодошъл минава през леглото на Сандра. Според слуховете, почти целият от настояшия тим на Партизан е бил с хубавицата. Божинов не е направил изключение.

„Тя е много красива, но за нея се говорят неприятни неща. Изкарват я каква ли не, което не е приятно. Иначе е на всеки мач на нашия Партизан, истински фен на отбора е.“ – споделят сръбски футболни запалянковци.

Друг българин – Иван Иванов, също е минал през кревата на Йованович, когато е пристигнал в Партизан преди години. Националният ни бранител даже го бе оповестил публично, публикувайки снимки с нея.

Засега Валери Божинов го раздава по-скромно и не се е снимал с въпросната фенка, но между тях имало истинска тръпка и химия, научи Kliuki.bg. По всичко личи, че футболистът ще направи поредната си грешка в любовта и вместо да бъде само по веднъж с дадена жена, той ще започне връзка с нея. Това стори преди време и с Алисия, която днес му пилее парите от издръжката. Наскоро Николета Лозанова също се оказа такъв тип жена.

„Добро момче е Божинката, но трябва ли винаги да почва връзки, че и деца да прави?! Не ги разбирам такива мъже. Нека си прави бройката, но без да се обвързва. Или ако иска сериозни отношения, да се спре на някоя достойна жена, не като тия, които харесва.“ – коментира в интернет български футболен фен.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Валери Божинов си намери жена – втора употреба (отново)”

 1. Дидо

  юни 24. 2015

  „Жени втора употреба“…..Алоооооо, девствените от сйата, по, леко , че ракията не е сложена, да се грее… Колко се смешни!

 2. anonimen

  юни 24. 2015

  Абе, драскачи, вие не сте добре честно! Пилеела му големите пари от издръжката… 2000 лв. Тя изкарва на вечер по 4000 лв за един час. Да сте тъпи , колко да сте тъпи, че и долни….“““И преди време направил грешка с Алисия.““““.. За сведение, Алисия е сериозна и последователна жена с успешна кариера и прекрасна майка. Голямата грешка в живота му е Николета, която му разби семейството, не без негова вина разбира се. Но, тя забременя умишлено и в прав текст си му каза, “ ако не се ожениш за мен , ще направя аборт“ Чиста принуда! Но, осъзна , каква жена е изгубил в лицето на Алисия и сега са в много добри отношения. Сравнение между двете изобщо и не може да има.. Едната е образована, с професия, която сама може да си издържа семейството, прекрасна майка и любима. За разлика от злобната, долна и отмъстителна жена, мутреса и пародия на майка- Николета.

 3. Dido

  юни 24. 2015

  Алоооооо , девствените от този сайт!!!!
  По-леко, че ракията още не е сгреена. Кой бил втора употреба, кой-резерва, кой първа… вие пък сте извън всякакво класиране! Смешници!

Добавете коментар