Край със сватбата: Петрозар изхвърли Ива Екимова от дома си

Край със сватбата: Петрозар изхвърли Ива Екимова от дома си
5 (100%) 3 votes

Ива Екимова нарани сериозно своя годеник и това й коства край на мечтата за трети брак

Ива Екимова умолява Петрозар Филипов да не се разделят

Ива Екимова умолява Петрозар Филипов да не се разделят

Във „ВИП Брадър“ Ива Екимова се изкарваше най-примерната жена на света, но истината е доста далеч от това. Всъщност ПР-ката въртяла любов с 26-годишен младок, писа по-рано днес HotArena.net.

Петрозар обаче веднага спипал половинката си в изневяра и останал бесен. Той дори си позволил да отмени сватбата. Вече започнал да звъни на различните места по организация на голямото събитие, за да ги уведоми да прекратят дейността си, научи Kliuki.bg.

Ива Екимова умолявала мъжът си да й даде последен шанс и да се ожени за нея, но той бил категоричен, тъй като болката и разочарованието у него били огромни. Дори се говори, че Петрозар е изхвърлил брадърката от дома си, като жестокото в случая е, че и детето й от Дими е трябвало да напусне. Засега двете се установили в апартамент, наследен от вокалиста на „Сленг“.

Петрозар Филипов ненавиждал изневярата. Той бил от мъжете със закостеняло мислене, които държат на дома и семейството, изключвайки изцяло дори флиртове с други партньори. Според слуховете, Ива Екимова била съгрешила само веднъж с младежа, нямала връзка с него, но това било достатъчно на Петрозар да я напусне.

Запознати припомнят, че преди години Ива не е била напълно вярна и на Дими, а именно с музиканта изневери на първия си съпруг, преди да го напусне и да се омъжи за Димитър. Явно блондинката не може да бъде много дълго само с един мъж, което може би ще й коства жадуваната сватба с Петрозар.

Според мнозина пък, Ива Екимова не е обичала нито един от мъжете си дотук. Доста бяха онези, които я укоряваха, че се залюби така бързо с Петрозар, при положение че бяха минали само месеци от смъртта на Дими от „Сленг“, а и Филипов беше приятел на покойника.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар