Бомба: Лъсна шокиращо разкритие за Кобрата, Андреа в несвяст! (само Тервел знаел всичко)

Бомба: Лъсна шокиращо разкритие за Кобрата, Андреа в несвяст! (само Тервел знаел всичко)
4.8 (96%) 5 votes

Кубрат Пулев сервира най-горчивия хап на приятелката си Андреа!

Певицата Андреа е в неистова истерия, след като наскоро научи най-страшната истина за дългогодишния си любим Кубрат Пулев. А именно, че боксьорът я е лъгал в течение на няколко години. Скандалното разкритие направиха близки до Кубрат, категорични, че единствен брат му Тервел е бил наясно с тайната на Кобрата.

А тя е повече от ужасяваща за Андреа и се нарича Клеопатра. Това е името на прелестната гъркиня, с която Кубрат Пулев има тайна връзка от вече няколко години. Оказа се, че шампионът срещнал 32-годишната красавица докато бил в период, в който двамата с Андреа преживявали поредната си кавга и краткотрайна раздяла.

Андреа

Андреа крайно унизена от люжите на Кубрат Пулев

Хубавата гъркиня обаче така завъртяла главата на Пулев, че той не намерил сили да се раздели с нея, а периодично я посещавал в Гърция, без Андреа дори да подозира, разказват близки до боксьора.

„Само Тервел и един-двама близки приятели на Кобрата знаеха какви ги върши и че тъче на два стана, но разбира се, пазеха тайната му. Клеопатра е изключително чаровна, умна и красива жена. По професия е фризьорка, но не практикува към момента. С Кобрата я свързват силни чувства и днес той се намира в твърде неизгодна позиция“, коментират източниците.

Факт е обаче, че след като научила за Клеопатра, Андреа избухнала в див скандал, след което бързо си затворила устата, а явно и очите. Защото стана ясно, че през всичките години с Кубрат Пулев, тя е тази, която е под чехъл и винаги се съобразява с настроенията и желанията на партньора си.

„Андреа се прави на много сурова и независима в работата, но в личния живот с Кобрата, е като агне – слуша, изпълнява и мълчи. И всичко това, защото си е въобразила, че Пулев е единственият мъж за нея и само той ще я направи щастлива. Като нищо ще страда, но ще изтърпи и авантюрата му с гъркинята“, убедени са близки до боксьора.

Що се отнася до брата на Кубрат Пулев – Тервел Пулев, то той отдавна бил убеден, че всяка друга ще е по-подходяща за Кобрата от чалга дивата Андреа и каквото и решение да вземе брат му, ще го подкрепи.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар