Хвърлиха бомбата: Петко Димитров и Яна втрещиха всички с неочаквана вест! (още подробности)

Хвърлиха бомбата: Петко Димитров и Яна втрещиха всички с неочаквана вест! (още подробности)
4.3 (86.67%) 6 votes

Петко Димитров и Яна Димитрова успяха наистина да шокират близките и приятелите си!

Звездното семейство на Петко Димитров и Яна Димитрова хвърли бомбата с напълно неочаквана за момента новина. След известните търкания помежду им, породени от ревността на Яна Димитрова от участието на бизнесмена в „И аз го мога“, двамата явно са затоплили отношенията си.

Дори затоплили е меко казано – те направо ги сгорещиха, защото… очакват второто си дете. Да, танцьорката Яна, бивша Яна Акимова, е бременна във втория месец, това разкриха близки до семейството им.

Петко Димитров

Петко Димитров умира да има момиченце от Яна

Петко Димитров изрично настоявал съпругата му да си държи устата и да не разкрива тайната им, поне докато не навлезе в 4-я или 5-я месец, но красавицата не устискала и се похвалила пред свои приятелки в школата по танци. И, естествено, нищо скрито не остава за дълго, еле пък в малка България.

Близките на Петко Димитров и Яна се надпреварвали да им честитят и най-вече да пожелават второто бебе да се окаже момиче. Припомняме, че това бе и най-голямото желание на Петко, който в поредица от свои интервюта споделяше, че вече е горд татко на две момчета и умира да си има една малка госпожица.

Каквото и да се окаже бебето обаче, бъдещите родители са адски щастливи, а бизнесменът ресторантьор ежедневно трепери над половинката си. Яна Димитрова получава всичко, което й се прииска, а Петко бил готов да хукне и посред нощите, за да й купи кисели краставички например.

„Петко и Яна са страхотни заедно, явно се намериха един друг. Затова им пожелаваме да продължат в същия дух и през годините, да си родят здраво и прекрасно бебче и дори да си направят и трето детенце. Какво пък, млади са още, имат време и за цял един клас“, смеят се близките до тях източници.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар