Разкритие: Божинов никога не е искал да се жени за Николета (Валери спасил Никол от смърт)

Разкритие: Божинов никога не е искал да се жени за Николета (Валери спасил Никол от смърт)
5 (100%) 2 votes

Валери Божинов от самото начало е бил против брак с Николета Лозанова, но жесток ултиматум на хубавицата го принуждава!

Николета Лозанова е принудила Валери Божинов да се ожени за нея

Николета Лозанова е принудила Валери Божинов да се ожени за нея

Малката сладурана Никол Божинова никога е нямало да се роди, ако не е бил един невероятен жест от страна на баща й. Оказва се, че Валери Божинов е взел Николета Лозанова за своя законна съпруга само заради нейн ултиматум, който гласял, че ако не се оженят, тя ще направи аборт.

Въпреки всичко, което се спекулира по адрес на футболиста, той бил много добра душа, която обожавала децата. Само при мисълта, че може да умре детето му, макар и неродено, той изтръпвал. Затова се принудил да изпълни искането на Николета и да се венчае за нея, научи Kliuki.bg от свой читател.

Интересното е, че мнозина считаха причината за сватбата им като точно противоположното на това. В общественото пространство цари мнението, че Валери Божинов се е свързал с Николета Лозанова само заради Никол. Това е така, но той го е сторил с цел появата на бебето, а не обратното.

Ники нарочно е забременяла и по този начин е поставила в шах Валери. Тя считала, че той ще остане с нея заради бременността, но когато узнала, че номерът й няма да мине, му наложила психически тормоз, изкарвайки го виновен за гибелта на бъдещото му дете. Футболистът не успял да понесе мисълта, че една рожба ще бъде убита, заради което се оженил и Никол се родила жива и здрава.

„Валерката е прекрасен човек. Когато види децата си да играят, се разтопява от умиление. Много страда, че жените в живота му го наказаха така, че да не може да бъде често с децата. Но животът ще им го върне – и на Ася, и на Николета. Ще разберат, че не е хубаво това, което правят с него.“ – споделя приятел на Божинов.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Разкритие: Божинов никога не е искал да се жени за Николета (Валери спасил Никол от смърт)”

 1. Dani

  юни 25. 2015

  За Николета не знам, защото са отскоро разделени, но ако Алисия не е пускала в началото детето при Божинов, то е по обичайни причини и с право. След излизането на решението на съда никога не му го е спирала. Тя е достатъчно толерантна и умна жена. Единственото от което е имала задръжки е отношението и държанието на онази другата, която с право всяка майка може да страхува. Виждаме отношението на Николета и към собственото си дете, та тя не го поглежда това дете. Отгледаха го баби, дядовци, лели, комшии. То, дали и вижда очите с месеци… нищо чудно и лельо да и каже един ден. Безобразие и безотговорност! Така,че никакво сравнение между двете не може да се прави. Едната е прекрасна майка, въпреки натоварения и график на участия и винаги намира време и за детo си, за разлика от другата , която почти никаква работа няма, а в същото време от кръчми и забежки с този и онзи по почивки намира. Все още се намират балами спонсори. Докато лепнат заразата и после иди се оправяй и срамувай пред кожно-венерическите кабинети. Николета е жена без морал и съвест!

 2. Жоро

  юни 25. 2015

  Божинов е наистина човек с благ характер и добро сърце. Съжалителен човек! Но, тази разпоретина му разката майката. Алисия е друг човек, колкото и да я плюят. Стабилна и последователна жена. Ако, Божинов беше стабилен мъж и до днес да са заедно с Алисия. Николета е абсолютен боклук.. Нищо не става от нея. Жалко за децата!

 3. Dido

  юни 26. 2015

  Че, това не е новина. Целокупния български народ го знаеше, че тя се омъжи за него за да влезе през главния ход на известните личности, които наистина с нещо са известни и не се замисли,че остава нещастно едно дете, което расте сега без баща. Най-покварената и долнопробна жена в тази държава- Николета! Иначе щеше да си остане там в калта и до днес за обслужва всеки влязъл и излязъл по хотели, мотели и мазета на бардаци. Просто долнопробна проститутка! Сега станала „ДАМА“ от висшето общество!!! Да се смееш ли , да плачеш ли?!?

 4. Ели

  юни 26. 2015

  Прикотка баламурника Божинов та забременя, изигра му финт да се омъжи за нея и сега ще си щрака с пръсти и обикаля чичковци и дядовци за лъскави дрешки. Подсигури я Валери Божинов за цял живот селянката от с. Караджово, дето беше на квартира в София. Остави и палат за милиони, коли и редица екзотични ваканции зад гърба си… Това и беше целта! Като има глупави мъже, се намират и хитри златотърсачки.

Добавете коментар