Башар Рахал – хванат в изневяра от папараци! (Ето я любовницата му)

Башар Рахал – хванат в изневяра от папараци! (Ето я любовницата му)
4.8 (96%) 5 votes

Башар Рахал има афера с колежката си Ралица Паскалева, а семейство – зад Океана

Башар Рахал стои в родината не само заради професионалните си ангажименти. Докато семейството му е изградило живота си в САЩ, той е потънал в любовна авантюра тук, научи kliuki.bg.

Башар Рахал стана поредната артистична жертва на папараци, но този път не са хора на Николета. От изданието „България днес” уловиха злодеят от „Стъклен дом” да си разменя публично ласки с красива млада дама, която му е колежка.

Влюбената двойка от центъра на София не е новина за столичните интриганти. Башар и Ралица отдавна предизвикват съмнения в гилдията, макар да не са се появявали заедно на обществени мероприятия. Актьорът благовидно обяснявал навъртанията около нейния апартамент в „Овча купел“, с приятелски сбирки, на които играят белот.bashar rahal

Алибито обаче взело да се пропуква, а и влюбените не изглежда да са заедно от вчера. На уловената от папараци среща например били на обяд, коментирали битовизми и накрая се изпокарали заради огромното си куче на Ралица. Башар Рахал повишил впечатляващо тон и като ориенталец наредил на половинката си да отиде на пазар. В крайна сметка се сдобрили с целувка, която е надлежно документирана.
bashar rahal 3_
bashar rahal 3
bashar rahal 2
Какво мисли официалната половинка на актьора е трудно да се каже. Жената на Башар Рахал и двете им дъщери живеят отдавна в САЩ. Таткото на фамилията се прибра в родината само заради снимките на сериала „Стъклен дом“. След сериала обаче беше бомбардиран от оферти за сериали, филми и реклами и остана да работи в родината си. По време на творческите си отпуски пътува до САЩ, а съпругата му Калина и двете му дъщери – Индия и Клои си идват за лятната ваканция.

Отношенията в семейството изглеждат цивилизовани и уредени, но не е ясно къде е мястото на Ралица в конфигурацията. Официалната версия е, че Башар Рахал се е влюбил до уши в студентката на Стефан Данаилов, а със съпругата му запазват приличие в името на щастието на децата.
Ралица Паскалева не е първата, отклонила актьора от правия път. Елен Колева доста преди „епохата Александър Найденов” завъртяла главата на палавника. Башар Рахал дори признава за „заигравката” им пред изданието, но не смята да се оправдава, че не е ангел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар