Жана Бергендорф проговори за голямата си мъка: Когато видях детето ми в кабели, бях напълно смачкана

Жана Бергендорф проговори за голямата си мъка: Когато видях детето ми в кабели, бях напълно смачкана
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф все още изживява голямата мъка, застигнала я преди години!

Жана Бергендорф още си спомня за най-голямата си мъка в живота

Жана Бергендорф още си спомня за най-голямата си мъка в живота

Певицата, нашумяла чрез X Factor – Жана Бергендорф, се върна към най-лошия момент в целия си живот. Червенокосата изкусителка проговори в „Преди обед“ за мъката, която е изпитала след раждането на сина си Леон. Както е добре известно, момченцето е било оперирано само месец след появата си на този свят, което Жана е изживяла изключително тежко.

„Това беше най-лошото, което някога ме е спохождало. Не мога да кажа, че не бях смачкана, защото видях как детето ми е увито цялото в кабели. Няма майка, която да понесе лесно това. Но благодаря на лекарите. Имах щастието да попадна на най-добрите двама специалисти в света, които ми помогнаха днес да съм така щастлива със сина си.“ – сподели Жана Бергендорф.

Kliuki.bg припомня, че Леон е бил опериран поради проблеми със сърцето. Циркулацията на кръвта е била неправилна и не е достигала до дробовете, а се е връщала обратно в сърцето. Това е болест, която не може да бъде отстранена със сигурност, защото във всеки един момент може да се завърне. Затова момченцето си правело профилактични изследвания 1-2 пъти в годината, които засега показвали отлични резултати.

Жана Бергендорф опроверга слуховете, свързани с раздяла с мъжа й Стефан. Двамата били в добри взаимоотношения, но в момента пак не били заедно, защото той отново заминал на плаване, тъй като работи като корабен инженер. Леон обаче бил при Жана и дори тя смятала да го вземе със себе си при следващото си турне.

„Ще си изпея песните и после съм с детето. Леон е абсолютно мое копие. Нямате представа какво е да гледаш себе си – и вънщно, и като характер. Много е музикален, свири на пиано. А и е също толкова луд като мен.“ – разкри още Жана Бергендорф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Жана Бергендорф проговори за голямата си мъка: Когато видях детето ми в кабели, бях напълно смачкана”

  1. svetla

    юни 26. 2015

    aide stiga ve4e s edinstvenata muka na tova momi4e.nqkva druga syrcerazdiratelna istoriq izmislete!!!!!

Добавете коментар