Галена и Десислава като пияни при Слави! (Дългия ги постави на място)

Галена и Десислава като пияни при Слави! (Дългия ги постави на място)
4 (80%) 4 votes

Галена и Десислава се размазаха от смях в шоуто, водещият го тресе суеверие

Галена и Десислава направиха доста повече от това да представят в най-дългогодишното шоу общия си проект “В твоите очи”, видя kliuki.bg.

Двете горещи мадами успяха да побъркат за няма и десет минути любезния си домакин с шегички. Десислава по-специално се опита сериозно да потвърди лафа: „Роди ме, мамо, тъпа, аз сама ще се изруся!”

След като изпълниха на приличен плейбек общото си парче, хубавите гостенки на Слави тотално провалиха намерението му да проведе стандартен разговор. Десислава се оказа жертва на модната линия на Галена. Настоящата половинка на Гальо Вафлата избрала идеална рокля за участието им. Бившата пък – нейна реплика, но плътно по тялото.

Дългогодишната певица едва пред бюрото на Слави осъзна, че няма как да седне с впит по тялото тоалет, защото платът ще се пръсне по извивките. Трифонов за първи път попадна в такава ситуация. Нагледал се човека на деколтета и къси поли, ама такова чудо не му беше идвало на главата!

Докато гостенките му се размазваха от смях, Дългия курдиса разлигавената блондинка на стола си. Бедният, над десетилетие не дава никой да му сяда на мястото, сега доброволно го отстъпи, че да не се позори старата му дружка със „зейнала месечина”.
desi
На двете сладурани обаче изобщо не им пукаше, че са дошли да популяризират песен. Двете пуснаха Слави по пързалката с намерение да стават мажоретки на големия му концерт и зад кулисите да „настройват” колектива.
galena i desislava
За да укроти твърде развълнуваните дами, Трифонов ги попита коварно винаги ли са били такива добри приятелки – дебел намек, че едната е била омъжена за любимия на другата. Въпросът разсмя залата и ги остави в небрано лозе, но водещият щедро поведе разговора в друга посока.
slavi
Виж как Галена и Десислава хвърлиха „в джаза” виделият всичко Слави – ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Галена и Десислава като пияни при Слави! (Дългия ги постави на място)”

  1. desi_fenka

    юни 29. 2015

    Клюки спрете да храчете по Деси Слава – тя е УНИКАЛНА ПЕВИЦА 🙂 това, че не е анорексичка като Галена или Преслава не значи ,че не изглежда добре!

Добавете коментар