Сашо Кадиев с неочакван удар от Таня: Щастието за сина на Катето свърши

Сашо Кадиев с неочакван удар от Таня: Щастието за сина на Катето свърши
5 (100%) 2 votes

Сериозни семейни проблеми налегнаха Сашо Кадиев!

Сашо Кадиев трябва да търпи прищевките на непушачката Таня

Сашо Кадиев трябва да търпи прищевките на непушачката Таня

Жестоки дни дойдоха за Сашо Кадиев. Оказва се, че водещият на „Преди обед“ не е виждал физическа ласка от жена си в продължение на месеци. Откакто Таня родила, тя станала много чувствителна по отношение на мириса от цигари. Мъжът й обаче бил от най-заклетите пушачи, което буквално отвращавало хубавицата. От доста време тя отказвала да си ляга с актьора, защото той се връщал у дома целия опушен в цигарен дим.

Ударът за Сашо Кадиев е огромен, защото по време на бременността си Таня също много рядко е допускала мъжа си до леглото, защото не желаела да се натрови бебето от дима. Синът на Катето Евро очаквал, че след раждането нещата ще се нормализират, но от тогава насам жена му му е позволила да бъде с нея едва десетина пъти, което е абсурдно малко за една семейна двойка.

Донякъде обаче Сашо Кадиев сам си е виновен, тъй като се инатил и не намалявал цигарите. Той по цял ден работел усърдно в телевизията и театъра, а цигарите го успокоявали. Затова не правел компромиси, макар понякога да му се налагало да спи в друга стая, понеже непушачката Таня го гонела от спалнята, научи Kliuki.bg.

„За един творец е невъзможно да няма пороци. Напрежението е огромно и човек трябва да разпуска. В случая на Сашо пък е още по-наложително. Да не забравяме, че по едно време той работеше на три места.“ – смятат приятелите на актьора.

Липсата на физически контакт с жена му правела Александър Кадиев доста нещастен. В Би Ти Ви бил постоянно намръщен, но успявал да го прикрие в ефира благодарение на добрите си актьорски умения. Неприятностите у дома го накарали да пуши по още повече и така той достигнал до умопомрачителните две кутии и половина на ден.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Сашо Кадиев с неочакван удар от Таня: Щастието за сина на Катето свърши”

  1. Кет

    юни 26. 2015

    Не донякъде, а изобщо сам си е виновен. Всеки трябва да знае, че потърси ли партньор за съжителство, той трябва да сложи пороците си в разумни граници. Иначе няма кой да го търпи. Творческа личност бил, я виж ти. Той може така да разправя и да почне да пие, да се друса или да ходи по барове да разпуска? Уважение заслужава жена му, че не се е впуснала в този порок, или пък го е спряла. тя се е потрудила, а той да си бере гайлето. Не само няма да го иска в леглото миризливкото, ами и друг ще си намери.

Добавете коментар