Чудо: Мария превърна дебеличък Мечо в атлет! (виж новата визия на Гущеров + кадри на цялата фамилия)

Чудо: Мария превърна дебеличък Мечо в атлет! (виж новата визия на Гущеров + кадри на цялата фамилия)
5 (100%) 2 votes

Мария Гущерова направи нещо невиждано с пухкавия си Мечо!

Кой да предположи, че такова чудо ще се случи с Християн Гущеров?! Бузестият и дебеличък пухкавелчо на Мария вече не може да бъде наричан Мечо, както тя на галено се обръщаше към него. Защото Мечо към днешна дата си е истински атлет.

Да, няма измама, нито преувеличение. От снимки, публикувани в профила в Инстаграм на доведената сестра на Християн Гущеров – Мартина Руменова, ясно се вижда, че миньончето на фолка е сътворило вълшебство с половинката си. Гущеров – син е страшно отслабнал и едва ли не минава за левент.

Мария

Мария стори истинско чудо с Християн Гущеров, евалата!

Явно това ще се окаже и причината, поради която Мария дълго време не публикуваше снимки със съпруга си. Не, защото двамата са били пред развод и тя е изкрила всичко, а просто, защото Християн е бил подложен на строга диета, а вероятно и на упорити тренировки във фитнеса.

Е, определено усилията са дали резултат, защото към днешна дата Мария Гущерова вече може да се хвали навсякъде с вталения си любим. „Какво ли не прави любовта, но и уменията на Мария в леглото си казаха думата. Не е само от диетата и спорта. Хриси доста се поти и върху нея“, разкриват с усмивка близки до семейството на Мария и Християн Гущеров.

Както сами ще видите на снимката, фамилията на Добромир Гущеров редовно се увековечава в общи семейни снимки, а явно дядо Гущеров е приел малката Марая като своя родна внучка.

Ей го на - вталеният Хриси, редом до останалите от клана Гущерови

Ей го на – вталеният Хриси, редом до останалите от клана Гущерови

Прави впечатление, че почти на всички фотоси, известни досега, олигархът Добромир Гущеров е седнал тежко като същински Кръстник в центъра, а всички останали от семейството са се наредили до него като стражи.

Мария Гущерова определено удари шестица от тотото с приемането си в клана Гущерови, коментират с лека завист столични клюкари от така наречените ВИП-среди.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар