Болестта на Кали потвърдена: Започва спешно лечение! (виж пълната й изповед)

Болестта на Кали потвърдена: Започва спешно лечение! (виж пълната й изповед)
3.6 (72%) 5 votes

Кали призна, че напоследък не се е чувствала добре и е отишла на лекар!

Поп фолк чешитът Кали има здравословни проблеми, които могат да я накарат временно поне да приключи кариерата си, за да се лекува. Това призна самата тя преди няколко дни като добави, че дори се чувства „изперкала“.

„Напоследък не бях добре, постоянно сякаш ми беше лошо, усещах се странно. Затова реших, че може да съм болна от нещо и отидох да си направя преглед. Оказа се, че не съм сбъркала, защото докторите ми откриха проблем с щитовидната жлеза, хормоните ми не са наред“, споделя Кали.

Кали

Кали разбра, че има проблем с щитовидната жлеза, започва лечение

Първото, което я притеснило при проявата на заболряването, бил фактът, че започнала без видима причина да наддава на тегло. Кали напълняла, а под очите й се появили големи кръгове и торбички, пише вестник „България днес“.

„Не съм пиянде, както ме обявиха по таблоидите. Торбичките явно са от заболяването и щитовидната жлеза. Не, че се правя на кой знае каква въздържателка, обичам да си пийвам по няколко чашки, но дотам. Не от алкохол са ми торбичките, а от болестта“, категорична е певицата.

Към днешна дата Кали е предприела мерки за незабавното си лечение, тъй като проблемите с щитовидната жлеза далеч не са за подценяване и ако не се лекуват навреме, може да доведат до сериозни последици за здравето и целия организъм.

Тя е благодарна на половинката си Влади, че е постоянно до нея и я огражда с внимание, както и на майка си, без чиято помощ в отглеждането на трите деца, не би могла да се справи.

„Оттук нататък съм решила да се пазя много и да променя изцяло начина си на хранене, който е пряко свързан с проблема с щитовидната жлеза. Ставам нов човек и дано успея да се измъкна бързо и леко от всичко това. Защото наистина от здравето по-голяма благословия няма“, убедена е Кали.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар