Царството й свърши: Порасналата Ава разказа играта на Ирина! (Вихра е отмъстена – още подробности)

Царството й свърши: Порасналата Ава разказа играта на Ирина! (Вихра е отмъстена – още подробности)
5 (100%) 3 votes

Ирина Тенчева си развяваше байрака близо четири години, но ето че царството й е на път да рухне!

Сагата между Иван Христов, Вихра Петрова и Ирина Тенчева бе повод за писания и клюки повече от четири години. След скандалния развод на Иван и Вихра, предизвикан от изневярата на продуцента с колежката му Ирина Тенчева, медиите се заеха да следят под лупа живота на „троицата“.

Противно на очакванията, Иван Христов и Ирина Тенчева се задържаха заедно по-дълго от очакваното, а наскоро дори им се роди и общо бебенце в лицето на малкия Самуил.

Вихра Петрова

Дъщерята на Иван и Вихра Петрова вече е голяма и разбира всичко

Всичко това щеше да бъде чудесно, ако през цялото време Ирина не се бе опитвала да се домогне до дъщерята на Вихра Петрова – Ава, която искаше да привлече на своя страна, разкриваха многократно близки до бившата съпруга на опосума.

Но ето, че Ава порасна и всичко си дойде на мястото. Момиченцето постави Ирина Тенчева на мястото й по време на общата им семейна почивка на морето, разказват познати на Вихра Петрова.

„Ава разказа играта на Ирина. Докато беше малка и не разбираше, тя сякаш се колебаеше между двете жени на баща си, но сега всичко си дойде на мястото. Преди два дни Ирина се опитала да каже нещо на Ава, да й дава акъл, а момиченцето й отвърнало подобаващо. Казала й: „Ти си жена на татко, но не си моя майка. Имам си майка и тя е единствена“, разкриват близки на Вихра Петрова, която най-после е отмъстена за цялата мъка, която преживя след позорното предателство и изневяра пред цяла България.

От известно време насам Ава се променила коренно и на Ирина й ставало все по-трудно да я прикотква с мили думи и подаръци. „Ава и Иван са изключително близки, двамата се обожават. Момиченцето отива с тях на почивки само заради баща си и се усеща, че започва да гледа на Ирина като на „другата жена“. Нормално е – Ирина никога няма да спечели обичта й, след като причини такава болка на майка й“, коментират източниците.

След всичко това Вихра Петрова може да си отдъхне спокойно. Тя изгуби съпруга си, но пък има дъщеря си, която тепърва ще осъзнава много неща и с която ще може да споделя като с най-добра приятелка. А защо пък да не се появи и техният „принц“ най-накрая?!…


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Царството й свърши: Порасналата Ава разказа играта на Ирина! (Вихра е отмъстена – още подробности)”

 1. Дичо

  юни 27. 2015

  Ирина е много противна и манипулативна жена… Къде му е акъла на този льольо? Отврат лелка!

 2. анонимен

  юни 27. 2015

  Царството на такива , както пише горния коментар манипулативни кучки не свършва лесно. Те , като те омагьосат със всякакви средства и започнат да те задушават. Този алко, сега си мисли, че семейството е да умее да готви и да пие наравно с теб. Жалко за децата ,които създават такива чехльовци и путьовци.. Намерили са се, защото си уйдисват на пиенето. Не, пиел? Какво? Вода ли“ От кога бутилка вино стана безалкохолно?

 3. Iliqn Nikolov

  юни 28. 2015

  Отвратителна гадна пача,Долна мръсна гадина!Да но Бог да я накаже да страда по същия начин както Вихра страдаше и дано да надживее децата си и да се насира на старини,да няма кой да и смени памперса на тая мръсница алчна за пари!Дано се задавиш кучко!Каквото и са правиш не можеш да отделиш детето от майката,мръсна пача!

Добавете коментар