Ади рухна: Борис Солтарийски извърши непростимото

Ади рухна: Борис Солтарийски извърши непростимото
4 (80%) 2 votes

Борис Солтарийски нарани Аделина по начин, който ще се помни от нея може би вечно!

Аделина бе сериозно наранена от своя съпруг Борис Солтарийски, дали ще му прости?!

Аделина бе сериозно наранена от своя съпруг Борис Солтарийски, дали ще му прости?!

Драма в семейство Солтарийски. Борис нарани Ади с изневяра. Това твърдят очевидци, които са го видели как интимничи с красива млада дама. Говори се, че тя е балерина в „Шоуто на Слави“ и певецът от месеци имал извънбрачна връзка с нея. Аделина чак сега узнала и останала потресена и безкрайно обидена, тъй като докато тя гледа детето им, той явно я мами.

Борис Солтарийски по принцип си намира жените именно от работното си място. Любовта между Борко и Ади пламна преди няколко години, когато тя взе участие в „Умна и красива“. Тогава се говореше, че Слави Трифонов я е харесал за себе си, но впоследствие я е отстъпил на своя подчинен.

Преди това пък Борис имаше кратка връзка с друга балерина – небезизвестната Мартина Огнянова, която разби сърцето на Слави малко по-късно.

Аделина е лудо влюбена в Борис. Тя дори взе неговата фамилия, след като двамата се венчаха през последния август. Красавицата роди детенце от певеца, но малко след това той се е поддал на изкушението с балерината.

„За Ади изневярата е нещо непростимо. Тя никога не си е позволявала дори флирт, когато е обвързана. Много нейни гаджета са я предавали в миналото. Но това е орисията на всяка толкова красива жена. Защото Ади е толкова прелестна, че някои мъже направо се плашат, че е перфектна.“ – споделят приятели на Аделина Солтарийска.

Според информациите, Борис Солтарийски не искал да се разделя с жена си и когато тя го хванала в изневяра, веднага напуснал любовницата си. В момента се разкайвал на колене пред красивата си съпруга, която се колебаела дали да му прости, заради детето им, или да го остави завинаги, научи Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар