Нели от „Търси се“ разказа за второто си раждане

Нели от „Търси се“ разказа за второто си раждане
4 (80%) 2 votes

Нели от „Търси се“ разказва за второто си раждане. Тя неведнъж е споделяла пред камерите, че след като откри своята половинка, с когото е истински щастлива, вече е постигнала съвършенството в живота си!

Тя е от хората, които с лекота споделят и трудните си моменти в живота. Така след като трудно забременя с първото си дете, Нели от телевизия Би Ти Ви не се спря, докато не забременее отново. Желанието й за голямо и сплотено семейство е наистина похвално, а освен това, след като си открил правилния човек – този, който те прави щастлив и искаш да имате поколение, няма нищо по-логично от това да създадете заедно един нов живот.

Нели от предаването "Търси се" с второ детенце - пак момче

Нели от предаването на Би Ти Ви  „Търси се“ с второ детенце – пак момче

Както първото си момче, така и втория си син с име Борил – Нели Хаджийска реши, а и й беше препоръчано, да роди със секцио, планирана операция. Русокосата Нели от „Търси се“ разказа пред медиите, че е много изненадана от обслужването в нашите болници, тя не скрива възхищението си от лекарите, допринесли за това нейните деца да се появят на белия свят – а именно д-р Белкин, д-р Михова и д-р Стаменов, разбира се – и целия екип с тях, медицински сестри, реаниматори, всички оказали своята подкрепа и професионализъм за раждането на тв водещата, както пишат и от изданието big5.bg.

Нели вече си има още един син, нарече го Борил

Нели вече си има още един син, нарече го Борил

Какво по-хубаво от това в наши дни да има повече доволни от лекарите хора, които да оценят труда им, това е една от най-знаковите професии, без нея всеки нормален живот е невъзможен. Равдаме се за водещата Нели и й желаем още много щастливи моменти с голямото й семейство и нейните важни мъже – Данаил, Борил и Тодор. Клюки.БГ се надява Нели от „Търси се“ да продължи с увеличаването на българския род.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар