Жаси от „Сделка или не“ разкри истината за Румен Луканов

Жаси от „Сделка или не“ разкри истината за Румен Луканов
5 (100%) 2 votes

Разкритието на Жаси от „Сделка или не“ поставя в шок Румен Луканов

Жаси от "Сделка или не" остана в историята като красавицата на предаването

Жаси от „Сделка или не“ остана в историята като красавицата на предаването

Макар да се е посветила изцяло на майчинството и домакинството, Жасмина Тошкова все още помни годините, прекарани в Нова телевизия, когато работеше с Румен Луканов. Противно на очакванията, Жаси от „Сделка или не“ не пази особено добри чувства към водещия. Зад кадър той непрестанно се опитвал да я прелъсти. И след като тя го отблъсквала постоянно, той започвал да се заяжда с нея.

„Това, което се говори за Румен, че е женкар – съвсем вярно. Опита и с мен, но никога не ме е привличал. С доста от участничките обаче се получиха нещата. Не съдя никого, но не мога да харесвам този човек или да имам някакво положигтелно мнение за него.“ – споделила красавицата пред свои близки.

Жаси от „Сделка или не“ стига още по-далеч в нападките си към Румен Луканов. Според нея, това не е точният човек за подобен вид предаване, тъй като той нямал чувството за хумор, което се изисква за едно забавно шоу.

„Не знам защо го търпят вече толкова време, но никога не е бил забавният водещ, който се иска за такова предаване. Аз бих се справила далеч по-успешно, макар да нямам претенциите да съм много забавна личност.“ – казвала наляво и надясно Жасмина.

Голямата мечта на Жаси от „Сделка или не“ е именно да води телевизионно предаване. Само такова предложение би я върнало отното на работа. Хубавицата няма нужда от пари, понеже мъжът й изкарва предостатъчно, за да живее цялото семейство в охолство. Затова, ако мечтата на Жаси не се сбъдне, тя смята да си остане само домакиня и майка, каквато е от няколко години насам.

Kliuki.bg припомня, че Жасмина Тошкова работеше в „Сделка или не“ като момиче, раздаващо подаръци, в продължение на доста години. След като забременя обаче, Жаси се отказа от своята кариера и в момента се радва на едногодишния си син.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар