Сензация: Лили Иванова и Антон Хекимян опасно близки (Какво се случва между тях?)

Сензация: Лили Иванова и Антон Хекимян опасно близки (Какво се случва между тях?)
5 (100%) 1 vote

Лили Иванова предизвика нова изненада за феновете си, сближавайки се с Антон Хекимян от Би Ти Ви!

Лили Иванова и Антон Хекимян опасно близки

Лили Иванова и Антон Хекимян опасно близки

Интересно ново приятелство се заформи. От известно време Лили Иванова дружала изключително много с Антон Хекимян, пише „Уикенд“. Телевизионерът правел всичко възможно да бъде най-довереният човек на музикалната ни прима. От своя страна певицата нямала против именно журналистът да й бъде новото протеже, тъй като така в Би Ти Ви постоянно имало актуални новини около нея.

Лили Иванова вече си изпати с няколко протежета и затова все още била нащрек за Антон Хекимян, научи Kliuki.bg. Засега тя била изключително доволна от него, тъй като той се отнасял с невероятно уважение към нея. Надеждата на журналиста била свързана с новата книга на примата, където той имал желание да участва като редактор, подобно на Мартин Карбовски преди време. Освен това връзките на Лили можели сериозно да му помогнат в кариерата.

По-неприятното за Антон Хекимян е, че доверието на Лили Иванова към протежетата й е малко пострадало. След разочарованието от Драго Чая, който си позволи да осмее образа й в пияно състояние пред приятели, певицата вече много внимавала с кого се сближава. Все пак обаче Антон Хекимян засега изглеждал съвсем различен от Драганов или Карбовски, което обнадеждавало изпълнителката на „Ветрове“.

Според някои по-пикантни слухове обаче Лили Иванова не била просто приятелка с Антон Хекимян, а между тях имало и нещо повече. На доста места те са забелязвани да се държат прекалено, дори опасно близко един към друго. Злите езици вече шушукат за нещо специално между двамата, но това, разбира се, няма как да бъде доказано.

Все пак сензацията е налице, понеже Лили Иванова отдавна няма вяра на Би Ти Ви, но сега явно нещата са се обърнали. Очевидно Хекимян ще популяризира всичко интересно около кариерата на примата, а в замяна ще очаква тя да му осигури допълнителна слава и може би пари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар