„Черешката на тортата“ изуми: Ето какви ги свърши Гъмов!

„Черешката на тортата“ изуми: Ето какви ги свърши Гъмов!
5 (100%) 1 vote

Гъмов изненадва зрителите в „Черешката на тортата“ с кулинарни умения. Той беше един от участниците в измилия тази седмица епизод на предаването в ефира на Нова ТВ.

Станимир Гъмов, както обикновено, беше душата на компанията, която се забавляваше заедно с Денди, Кристина Патрашкова, Поли Генова и Ваня Щерева. За пореден път си пролича, че Гъмов, освен хумор, притежава и голяма доза интелект. Той често взема отношение по сериозни теми и става ясно, че всъщност е доста здраво стъпил на земята и има сериозна позиция по редица въпроси.

Но истинската изненада дойде от кулинарните възможности на артиста. Той приготви на своите гости пет степенно средиземноморско меню с редица интересни вкусове. Което е по-важното – очевидно стана, че Гъмов е кулинар в живота и често приготвя хубави гозби, защото работеше доста вещо и определено имаше много рутина и знания за кухнята и хубавата храна.

Гъмов демонстрира готварските си възможности пред камерита на "Черешката"

Гъмов демонстрира готварските си възможности пред камерита на „Черешката“

Изтеклата седмица беше доста интересна в предаването „Черешката на тортата“ по Нова ТВ. Денди направи, както обикновено, психологически профил на почти всеки около себе си в присъщия му леко ироничен, но не злобен стил. Поли Генова привнесе доста цвят и емоция в срещите на звездите пред масата за вечеря. Тя отново ни показа колко естествено и непринудено може да се държи един известен човек и това да му спечели само положителни коментари, научи екипът на Клюки.БГ. Но пък известните с ексцентричен стил и нрав Кристина Патрашкова и писателката – музикант Ваня Щерева бяха доста по-скучни и незапомнящи се от останалите.

Гъмов се приготвя за вечеря с другите знаменитости по Нова ТВ

Гъмов се приготвя за вечеря с другите знаменитости по Нова ТВ

Надяваме се да се канят все повече интересни гости в кулинарното шоу за готвещи известни хора – „Черешката на тортата“. Тази комбинация от знаменитости през изминалите дни определено беше по-интригуваща и спечели доста телевизионни зрители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар