Явор Бахаров избухна срещу… (виж кого)

Явор Бахаров избухна срещу… (виж кого)
5 (100%) 3 votes

Оказа се, че Явор Бахаров е изненадал мнозина с подкрепата си за привържениците на „различните“. Той даже изненадващо избухна срещу тези, които ги нападат, считайки свободата за най-ценното благо на съвременния живот!

По време на протеста в подкрепа на тези отношения в София той избухнал гневно срещу противниците им, основно представени като националисти и противници на глобализацията и ЕС. Актьорът не сдържал яда си, че се нарушават правата на „различните“ и не пропуснал да се застъпи за тях, въпреки че той самият е нормален.

qvor-baharov-otyrva-nakazanie-za-trevata-13256

Захари и Явор Бахарови се прочуха доста през последните години

yavor-baharov

Явор Бахаров се оказа доста по-различен от това, за което го считаха

Бахаров излизал заедно с няколко колеги от театъра, стояли точно пред Театъра на Армията, когато голяма група протестиращи срещу „различните“ се изпречила пред тях с груби възгласи, Явор Бахаров не успял да се спре и изля възмущението си пред протестиращите срещу парада в София с явен и неприличен жест.
Изненадващо, но Бахаров, който демонстрира мъжкарско поведение, няма проблем с хората, които имат различни влечения към същия пол, както коментира и изданието „Всеки ден“. Явор Бахаров не успял да сдържи гнева си към грубото поведение срещу различността.

yavor_baharov

Бившият на Луиза Григорова няма проблеми с „различните“

След като стана звезда с летящ старт чрез филма „Стъклен дом“ и въпреки сянката на брат си Захари, Явор Бахаров успя да си изгради образ на постоянен и неподправен артист. Той има своя харизма и заслужено място сред редицата на можещите млади актьори. Последните пет години определено родното кино постига успехи и върви в правилната посока.

Пожелаваме на двамата Бахарови още дълги години в артистичните среди и множество успехи, а по темата за парадите – нека всеки бъде себе си по начин, неангажиращ околните насила, счита екипът на Клюки.БГ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар