Джена замесена в суперскандална схема! (Ето защо я пробутват за елитна чалгарка)

Джена замесена в суперскандална схема! (Ето защо я пробутват за елитна чалгарка)
5 (100%) 1 vote

Джена отново е забъркана в скандална схема

Хитрата Джена доказа, че може и го умее най-добре. Но не да се бъхти като луда, за да докаже с работливостта и таланта си, че има защо да е предпочитана певица на„Пайнер” пред останалите се колежки. А защото умее най-добре да се вписва в задкулисни игри и да точи дивиденти.

Чаровната брюнетка вече е сложила в малкия си джоб такива тиражирани имена като тези на Галена и Преслава, и ги бие по брой участия на месец. Това не става без „благословията” на димитровградския гигант „Пайнер”, който я пробутва наляво и надясно, твърди анонимен източник, близък до кухнята на компанията. Шефовете й дори я готвели за следващата Певица на годината на музикалните награди на Планета ТВ, пише HotArena.

Бъдещата „топ певица” Джена ги омаяла не с друго, а със своята „лоялност”, която продава на доста висока цена. Според слуховете тя е единствената певица, която дава седемдесет процента от хонорарите си на инж. Митко Димитров. Щедростта й радва боса на компанията и той й се отплаща, като непрекъснато я пробутва по участия.

Джена участва в задкулисна схема

Джена участва в задкулисна схема

Според справката Джена има цели седемнадесет изяви пред аудитория за месеца в сравнение с десетте оферти на любимката на публиката Галена, настоящата топ певица Преслава и четиринадесет на красивата Анелия. Целта на ръководството е да докаже колко търсена е Джена, а лицемерието й е безгранично, научи и Kluiki.bg.

Хитряшкият ход й носи не само положителни точки пред висшестоящите от „Пайнер”, ами ще сбъдне и мерака й за една от най-желаните награди. И тази година Джена се точеше да стане певица на годината, но лицемерно обясни, че зложелателни колежки са я спънали по пътя към победата.
Сега обаче от „Пайнер” са се заели отрано грешката да не се повтори. И то при положение, че разградчанката няма нито един хит и изобщо не се труди като тези, които има защо да са фаворитки на публиката. С играта си Джена се е превърнала в „златната кокошка” на „Пайнер”, като в замяна ще получи лъвски пай от порочната схема.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Джена замесена в суперскандална схема! (Ето защо я пробутват за елитна чалгарка)”

  1. Мария

    юни 28. 2015

    Ако и купи титлата Домусчиев, може и да стане певица на годината. Там , където парите и властта играят, обективността не съществува…

Добавете коментар