Сензация: Елена Паришева удари кьоравото! (Попето не може да повярва)

Сензация: Елена Паришева удари кьоравото! (Попето не може да повярва)
4 (80%) 3 votes

Елена Паришева направо е ударила кьоравото

Съпругата на футболиста Ивелин Попов, Eлена Паришева се къпе в невиждан разкош. Бившата чалгарка, която захвърли галопиращо успешната си кариера на поп фолк звезда и се отдаде на семейството си, има защо да е избрала този ход. Блондинката , която дари национала със син е обгрижвана и глезена като кралска особа, а лукса в който се къпе е непостижим за повечето от бившите й колежки HotArena.

Това, че Елена Паришева каза „сбогом” на музиката и загърби кариерата си фолкаджийка семейството си, се оказа печеливша карта. След като роди Ивелин-младши атрактивната блондинка сама спря да пее, като реши да се посвети изцяло на мъжа си и малкия им син. За което Ивелин Попов-Попето й се отплати щедро за жертвата. Националният ритнитопковец отскоро премина в руския тим „Спартак”, а от столицата на Русия са му предложили невероятен лукс. Такъв, който успешния ни футболист още не може да повярва на очите си.

Елена Паришева си е за завиждане

Елена Паришева си е за завиждане

Първоначално той й семейството му са настанени в московски хотел, пет звезден, който тотално „скрил шапката” на Попето и неговата очарователна съпруга Елена. Попето ахнал от почуда, като разбрал от обслужващия персонал, че само ваната с джакузито в техния апартамент струва паметните два милиона рубли, разбра и Kluiki.bg. Това в превод на български пари означавало цели седемдесет хилядарки. Но изненадите от глезотиите не спирали дотук.

Умивалникът в банята бил направен от прескъпия материал черен оникс, инструктиран богато с камъни Сваровски. Още няколко детайли в мокрото помещение били барнати в същия полускъпоценен разкош. Екстрите вътре също били повече от смайващи и недостижими за обикновените хора.Двойката е временно настанена в хотела, докато си избере подходяща къща в покрайнините на Москва, в никакъв случай по-малко тузарска от въпросния хотел за богоизбрани.

„Елена Паришева удари кьоравото! Съдбата й даде това, което много малко нейни колежки получават, бъхтайки се да изкарат на пазара поредния хит. Или ако го направят, попадат на неподходящи мъже!”, не спират да я одумват зевзеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар