Алекс Сърчаджиева нагази в опасни води: Тончо Токмакчиев понесе удар от своята тайна любов

Алекс Сърчаджиева нагази в опасни води: Тончо Токмакчиев понесе удар от своята тайна любов
5 (100%) 2 votes

Алекс Сърчаджиева предизвика неволно разрив между Точно Токмакчиев и Ани Михайлова!

Алекс Сърчаджиева предизвика разрив между Тончо Токмакчиев и Ани Михайлова

Алекс Сърчаджиева предизвика разрив между Тончо Токмакчиев и Ани Михайлова

Чаровната Алекс Сърчаджиева разрази грандиозен скандал между Тончо Токмакчиев и неговата тайна изгора Ани Михайлова. Обществена тайна е, че блондинката, която работи в „Шоуто на Канала“, излъчвано по БНТ, е жената, която Тончо най-много е обичал в живота си. Любовта им е в сила от почти 8 години, но от тогава датира и ревността между двамата.

Токмакчиев бе щракнат от папараци на в. „Уикенд“ как обядва с Алекс Сърчаджиева и това е изкарало от равновесие Ани Михайлова, научи Kliuki.bg. Въпреки че по всяка вероятност става въпрос за интервю за работа, тъй като Александра е безработна в момента, Ани изревнувала любовника си по категоричен начин. Тя възнегодувала срещу намерението на Тончо да включи в екипа им жената на Ласкин и дори го заплашила, че ако това стане, тя ще напусне.

Михайлова била наясно, че все още нищо не се е случило между Тончо и Алекс, но се опасявала, че ако двамата работят заедно, би могло да се случи нещо, имайки предвид как започна всичко между комика и самата Ани.

„Ти не можеш така самоволно да решаваш кои ще са в екипа и кои – не. Ние, колегите, също имаме думата. Нямаме нужда от нов член, по-добре ни е така.“ – беснеела Ани Михайлова.

Неофициална информация обаче гласи, че женкарят Точно Токмакчиев действително си падал по Алекс Сърчаджиева и сам й се обадил да й предлага работа. Макар да е по-възрастен от нея, звездата от „Каналето“ смятал, че е в състояние да залюби още една жена, въпреки че има предостатъчно до себе си.

Очаква се обаче Алекс Сърчаджиева да отклони предложението от Тончо, тъй като тя все още таи надежди, че отново ще бъде поканена в „Биг Брадър“, който се излъчва по друга телевизия. Освен това хонорарът от „Шоуто на Канала“ не бил това, на което е свикнала жената на Иван Ласкин.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар