Глория изхвърли Симона от дома си

Глория изхвърли Симона от дома си
5 (100%) 2 votes

Глория и Симона Загорова вече не живеят заедно!

Глория реши да прави от Симона Загорова самостоятелна жена

Глория реши да прави от Симона Загорова самостоятелна жена

Съвместното съжителство между певицата Глория и щерка й Симона приключи. След като девойката завършила своето средно образование, майка й настояла да стане напълно самостоятелна. Примата на попфолка уреди Загорова с няколко ангажимента за участие, които донесоха на младото момиче немалко пари. Следващата стъпка се оказало самостоятелното живеене, научи Kliuki.bg.

„Правя го за да можеш да станеш самостоятелна още отсега. В България много от хората продължават да живеят с родителите си дълго време след като вече са станали зрели хора. За щастие ние имаме финансовата възможност да не го допускаме. Един млад човек трябва да живее без майка и баща наоколо, които да му се месят. Намерих ти работа, давам ти жилище и оттук нататък всичко зависи само от теб.“ – казала Глория на Симона.

Младата девойка се настанила в едно от жилищата на Глория в София. Тя обаче едва ли ще заживее сама, защото се очаква до дни приятелят й Симеон Данев да се нанесе при нея. Двамата са заедно от повече от 3 години и нещата изглеждат много сериозни. Именно младежът стана причината Симона да не замине за чужбина, а да остане да гради кариера на родна земя.

Чаровната Симона Загорова била малко уплашена от бързите промени в живота й, тъй като освен да работи, ще й се наложи и да учи. По всяка вероятност Мони ще стане студентка по джаз и поп пеене, а това значи, че я чака сериозен труд в идните 4 години.

Самостоятелният живот се отразява различно на различните хора. В случая на Симона ще бъде малко неприятно в началото, защото девойката не била свикнала с домакинската работа. Тя не можела и една пералня да пусне, но се надявала, че Симеон ще й помага в това отношение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар