Скандал: Шокиращо разкритие за Николета отврати дори близките й! (Валери не иска да повярва – подробности)

Скандал: Шокиращо разкритие за Николета отврати дори близките й! (Валери не иска да повярва – подробности)
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова падна много, ама много ниско – дори нейни верни приятели са потресени!

Страшен скандал избухна и най-сетне показа истинското лице на Николета Лозанова. Водещата на „Папараци“ бе хваната в измама, която отврати всички и дори някои от най-близките й приятели. Защото бившата на Валери Божинов е лъгала и тях в опитите си да се представя за невиждан ВИП.

Срамната истина лъсна наяве, когато Николета Лозанова бе разкрита позорно от майките в сайта БГ мама. А именно – че от няколко години всички снимки със скъпарски вечери, лъскави хотели, джакузита и маркови дрехи и чанти всъщност… не са на Николета. Да, тяхна реална притежателка е италианка на име Чиара, чиито снимки НиЛо усърдно краде вече толкова време от Инстаграм.

Николета

Николета Лозанова лъсна позорно в истинската си светлина

„То бива да си тъп и нагъл, ама чак толкова. Когато видях снимките на въпросната италианка и то съвсем случайно, щях да припадна. Едно към едно с тези на Николета в мрежата, само дето по датата си личи кои точно са истинските. Николето, Николето, разбирам стремежа ти към лукс и снобарщина, но вместо да приписваш чужди почивки, басейни и къщи за свои, вземи се хвани на работа или си намери поредния богаташ, че барем ти ги осигури“, пише възмутена дама от БГ мама.

Оказа се, че в повечето от случаите Николета Лозанова буквално крадяла самоличността на въпросната неизвестна, но твърде богата италианка Чиара, а балъците у нас вярвали, че този разкош е неин.

Потресен от скандала се оказа дори бившият най-близък човек на Николета Лозанова – Валери Божинов, който онемял и се хванал за главата. „Валери умря от срам. Нищо не каза, само поклати глава – Николета просто е непоправима. Единственото, което коментира е, че няма да й каже нищо, защото не си струва. Лозанова не чува и не вижда нищо друго, освен собственото си раздуто его“, разказват близки до Валери Божинов.

Които към днешна дата двойно повече се радват, че футболистът е успял да се спаси от напастта, наречена Николета Лозанова.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Скандал: Шокиращо разкритие за Николета отврати дори близките й! (Валери не иска да повярва – подробности)”

  1. Марияна

    юни 29. 2015

    Това чудовище е болно . Това нещо е заболяване и си им аиме. Крайно време е родителите, роднините или искрените и приятели, ако изобщо има такива, освен интересчийте , лъскащи имиджа и с тяхна цел( гримьори, фризьори, ПР-ката и всички ползващи тлъсти облаги покрай нея и поддържането на нейния имидж. Изумена съм , как интелигентни, професионалисти и хора в тази медия БТВ все още лансират това неграмотно и необразовано, некадърно, пошло и подло същество. Изумена и отвратена!

Добавете коментар