Ужас: Никол Андонова таи кошмарни спомени от Мария! (мръсотиите на Гущерова лъснаха на показ)

Ужас: Никол Андонова таи кошмарни спомени от Мария! (мръсотиите на Гущерова лъснаха на показ)
5 (100%) 1 vote

Красивата и фина в поведението си Никол Андонова не желае дори да се засича вече с Мария Гущерова!

Нищо не може да се скрие за дълго и това е самата реалност. Която за пореден път се потвърди след разкритието за отношенията между Мария и новата съпруга на Димитър Андонов – Никол Андонова. Оказва се, че двете не само не са в добри и цивилизовани отношения, но Никол не иска дори да засича Гущерова и за минута.

Причината за това са кошмарните спомени, които хубавицата таи в себе си и мръсотиите, които дребната певица на „Пайнер“ й сервирала щедро през първите години от брака й с Митко Андонов. Това разкриха близки до семейството на хотелиера, възмутени от наглостта и злобата на Мария.

Мария

Мария всячески вгорчавала живота на Никол Андонова

Оказа се, че въпреки че вече е била разведена с бившия си съпруг, настоящата госпожа Гущерова не искала да приеме връзката му с Никол Андонова и дала всичко от себе си, за да ги раздели. В течение на цяла година, Мария въртяла ингриги с помощта на свои приближени дружки, които на няколко пъти убеждавали Никол Андонова, че половинката й изневерява.

„Беше още в началото на любовта им, тъкмо Митко и Никол бяха заживели заедно. Срещнахме се един ден. Беше адски разстроена – плачеше и буквално цялата трепереше. Това беше първият път, когато й подшушнаха, че той й слага рога с някаква своя рецепционистка. Вярно, впоследствие се оказа пълна лъжа, но това едва не разби доверието на Никол в Димитър“, разказват нейни приятели.

Периодично последвали още три подобни опита и само високият интелект на Никол Андонова, както и силните чувства между нея и хотелиера, попречили на пъкления план на Мария да успее. Много по-късно, чак на следващата година, Никол Андонова с ужас научила от семейни познати, че именно певицата е била инициатор на въпросните интриги, вгорчили живота й.

„Оттогава Никол не иска изобщо да се засича с Мария, дори когато малката Марая идва в дома им. Тя обожава момиченцето и двете се разбират добре, но с майка й категорично отказва да лицемери и поддържа контакт. Не и след ударите, които й нанесе, при това единствено от женска злоба и завист“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар