Глория прекара един трогателен рожден ден

Глория прекара един трогателен рожден ден
5 (100%) 1 vote

Глория реши да бъде само с най-близките си хора на своя специален ден!

Глория със своя племенник Никола

Глория със своя племенник Никола

Трогателен рожден ден прекара певицата Глория. Трогателен, защото тя избра да бъде само със семейството си и най-важното – да се запознае за първи път със своя малък племенник Никола. Примата на попфолка отбеляза своя личен празник номер 42 в Холандия, където живее брат й Николай, който си е устроил живота там, научи Kliuki.bg.

Бебето на брат й, което се явява племенник на Глория, се роди тази година, но поради голямото разстояние и множеството ангажименти, певицата едва сега се запозна с него. Тя обаче е много доволна, че точно на рождения си ден е имала възможността да види за пръв път бебето на обичания й брат.

Самото тържество е било доста скромно. Глория е била само в компанията на семейството на брат й и щерка си Симона. Изпълнителката на „Крепост“ е отделила доста голяма част от вниманието си на малкия си племенник, който за нея се оказал гвоздеят на програмата.

„Галя обожава децата. Тя винаги е искала Симонка да си има другарче, но разводът й с Илия не позволи това да се случи. За щастие има малък племенник, на когото може да се радва. А кой знае, може скоро да се радва и на внуче. Ще бъде абсурдно при тази визия да се нарече „баба“, но животът предлага всякакви странности.“ – споделя близък на певицата.

Доста от колежките на Глория я поздравиха по случай празника й. Дуетната й половинка от „Жените са цветя“ Тони Дачева не пропусна да уважи старата си приятелка. Емилия също честити на Глория, както и други колежки и колеги на примата.

„Може да я мислят за надута, но по-земна певица може би няма. Галина винаги ще ти помогне. Много състрадателна личност е.“ – казват за нея познатите й.

Въпреки че вече е на 42 години, Глория продължава да бъде обект на мъжките фантазии. Множеството операции и природният чар на певицата все още й осигуряват мъжкото внимание.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар